Dobro krojena odjeća, šik frizura, zdrava prehrana i redovita vježba neke su od stvari uz koje je moguće transformirati svoj izgled. I ovi slavni Hrvati dobar su dokaz za to.

Galerija Petar Grašo na počecima i sada Luka Nižetić kao debitant na Melodijama Jadrana 2001. i 2023. godine Ivan Dečak na počecima i sada +3 Slavko Sobin nekad i sad

Petar Grašo od početaka svoje zvjezdane karijere plijenilo je pažnju žena – kako svojom glazbom i strašću s kojom izvodi pjesme, a tako i izgledom.

Splitski pjevač visok 1,96 centimetara u međuvremenu je ošišao dugu kosu, a kozju bradicu zamijenio nešto robusnijom bradom. Baš zato mnoge dame tvrde da danas izgleda puno bolje, nego na počecima.

Giuliano na početku karijere i sada Giuliano na početku karijere i sada (Foto: Arhiva / Nikola Vilic/Cropix)

Sol i papar prožeo je kosu i bradu još jednog miljenika žena – pjevača Giuliana Đanića za koje također mnogi tvrde da izgleda bolje nego na svojim počecima.

Muževniji, stasitiji i atraktivniji brojnim damama je i frontmen grupe Vatra – Ivan Dečak.

Zavirite u našu fotografiju na početku teksta i provjerite koji to slavni Hrvati stare poput dobrog vina i izgledaju bolje nego na svojim počecima.

Luka Nižetić kao debitant na Melodijama Jadrana 2001. i 2023. godine Luka Nižetić kao debitant na Melodijama Jadrana 2001. i 2023. godine (Foto: Jakov Prkic / Vanesa Pandzic/Cropix)

Brkovi - da ili ne? Poznati Hrvati koji su nosili najmuževniji ukras lica Filip Juričić Šime Vrsaljko Šime Vrsaljko +6 Goran Višnjić

Što im bolje stoji? Poznati Hrvati koji su privukli pažnju novom bojom kose Borna Gojo obojio je kosu u plavo zbog oklade Ivan Rakitić tijekom karijere je često eksperimentirao s frizurama i bojom kose Mladi glumac Robert Španić također je izblajhao kosu +4 U plavo se ofarbao i Slavko Sobin

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju