Nakon što je dugo bila solo, slavna Cher nedavno je potvrdila kako ima novog muškarca u svojem životu. Pjevačica je u vezi s glazbenim producentom Alexanderom "A.E." Edwardsom.

Galerija Poznati parovi s velikom razlikom u godinama - 8 Poznati parovi s velikom razlikom u godinama - 3 Poznati parovi s velikom razlikom u godinama - 4 +10 Sam Taylor-Wood starija je od supruga Aarona Taylora-Johnsona 23 godine  

Glazbena ikona vezu je potvrdila i na Twitteru, na kojem se osvrnula i na komentare o velikoj razlici u godinama. 76-godišnja je pjevačica, naime, 40 godina starija od novog partnera, a svima koji imaju problem s tom činjenicom poručila je kako ljubav ne poznaje matematiku.

Imala je poruku i za one koji sumnjaju u namjere 36-godišnjeg glazbenika rekavši da nije rođena jučer.

Ono što znam sigurno je to da nema jamstava. Svaki put kad donesete odluku riskirate. Uvijek sam riskirala, to sam ja, objasnila je Cher.

Cher i Alexander Edwards Cher i Alexander Edwards (Foto: Profimedia)

Prošle godine Kitty Spencer, nećakinja princeze Diane, udala se za 32 godine starijeg tajkuna Michaela Lewisa na raskošnom vjenčanju u okolici Rima. Par je bračne zavjete izrekao pred obitelji i prijateljima, a mladenka je blistala u vjenčanici modne kuće Dolce&Gabbana.

Vjenčanje održano u Frascatiju u okolici Rima 31-godišnja Kitty Spencer i 63-godišnji multimilijunaš Michael Lewis sigurno će zauvijek pamtiti, a njihovoj ljubavi nije smetala ni velika razlika u godinama. Iako mnogi tvrde da se Kitty udala za Michaela samo zbog njegova bogatstva, ona se na to ne obazire, već uživa sa svojim izabranikom tvrdeći da nikada u životu nije bila toliko zaljubljena.

Poznati parovi s velikom razlikom u godinama - 7 Bruce Willis stariji je od supruge Emma Hemming Willis 23 godine (Foto: Profimedia, Guliver image)

U svijetu poznatih i slavnih parovi među kojima je velika razlika u godinama nisu rijetkost. Michael Douglas od Catherine Zeta-Jones stariji je 25 godina, Dennisa Quaida i Lauru Savoie dijeli 39 godina, a između Brigitte i Emmanuela Macrona je 25 godina razlike.

Ljubavi ne mari za godine, a dokazuju to i poznati parovi među kojima je 20 i više godina razlika u našoj galeriji.

Poznati parovi s velikom razlikom u godinama - 10 Jason Statham stariji je od Rosie Huntington-Whiteley 20 godina (Foto: Profimedia, Guliver image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju