Nakon što je dugo bila solo, slavna Cher nedavno je potvrdila kako ima novog muškarca u svojem životu. Pjevačica je u vezi s glazbenim producentom Alexanderom "A.E." Edwardsom.

Galerija Cher i Alexander Edwards Kris Jenner je 25 godina starija od Coreya Gamblea Glumac Jeff Goldblum je 31 godinu stariji od supruge Emilie Livingston +1 Razlika između princeze Charlene od Monaka i princa Alberta je 20 godina  

Glazbena ikona vezu je potvrdila i na Twitteru, na kojem se osvrnula i na komentare o velikoj razlici u godinama. 76-godišnja je pjevačica, naime, 40 godina starija od novog partnera, a svima koji imaju problem s tom činjenicom poručila je kako ljubav ne poznaje matematiku.

Imala je poruku i za one koji sumnjaju u namjere 36-godišnjeg glazbenika rekavši da nije rođena jučer.

Ono što znam sigurno je to da nema jamstava. Svaki put kad donesete odluku riskirate. Uvijek sam riskirala, to sam ja, objasnila je Cher.

Cher i Alexander Edwards Cher i Alexander Edwards (Foto: Profimedia)

Prošle godine Kitty Spencer, nećakinja princeze Diane, udala se za 32 godine starijeg tajkuna Michaela Lewisa na raskošnom vjenčanju u okolici Rima. Par je bračne zavjete izrekao pred obitelji i prijateljima, a mladenka je blistala u vjenčanici modne kuće Dolce&Gabbana.

Vjenčanje održano u Frascatiju u okolici Rima 31-godišnja Kitty Spencer i 63-godišnji multimilijunaš Michael Lewis sigurno će zauvijek pamtiti, a njihovoj ljubavi nije smetala ni velika razlika u godinama. Iako mnogi tvrde da se Kitty udala za Michaela samo zbog njegova bogatstva, ona se na to ne obazire, već uživa sa svojim izabranikom tvrdeći da nikada u životu nije bila toliko zaljubljena.

U svijetu poznatih i slavnih parovi među kojima je velika razlika u godinama nisu rijetkost. Michael Douglas od Catherine Zeta-Jones stariji je 25 godina, Dennisa Quaida i Lauru Savoie dijeli 39 godina, a između Brigitte i Emmanuela Macrona je 25 godina razlike.

Ljubavi ne mari za godine, a dokazuju to i poznati parovi među kojima je 20 i više godina razlika u našoj galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju