Kitty Spencer, nećakinja princeze Diane, udala se za 32 godine starijeg tajkuna Michaela Lewisa na raskošnom vjenčanju u okolici Rima. Par je bračne zavjete izrekao pred obitelji i prijateljima, a mladenka je blistala u vjenčanici modne kuće Dolce&Gabbana.

Galerija Poznati parovi s velikom razlikom u godinama - 8 Poznati parovi s velikom razlikom u godinama - 3 Poznati parovi s velikom razlikom u godinama - 2 +7 Harrison Ford stariji je od Caliste Flockhart 23 godine  

Vjenčanje održano u Frascatiju u okolici Rima 30-godišnja Kitty Spencer i 62-godišnji multimilijunaš Michael Lewis sigurno će zauvijek pamtiti, a njihovoj ljubavi nije smetala ni velika razlika u godinama. Iako mnogi tvrde da se Kitty udala za Michaela samo zbog njegova bogatstva, ona se na to ne obazire, već uživa sa svojim izabranikom tvrdeći da nikada u životu nije bila toliko zaljubljena.

Poznati parovi s velikom razlikom u godinama - 7 Bruce Willis stariji je od supruge Emma Hemming Willis 23 godine (Foto: Profimedia, Guliver image)

U svijetu poznatih i slavnih parovi među kojima je velika razlika u godinama nisu rijetkost. Michael Douglas od Catherine Zete-Jones stariji je 25 godina, dok je Madonna od svog dečka Ahlamalika Williamsa starija 35 godina. Dennisa Quaida i Lauru Savoie dijeli 39 godina, a između Brigitte i Emmanuela Macrona je 25 godina razlike.

Ljubavi ne mari za godine, a dokazuju to i poznati parovi u našoj galeriji među kojima je 20 i više godina razlika.

Poznati parovi s velikom razlikom u godinama - 2 Madoona je 35 godina starija od svog dečka Ahlamalika Williamsa (Foto: Profimedia, Guliver image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju