Mnogi su često nervozni kada dođe vrijeme da se prihvate svakodnevnih zadataka, što posebno vrijedi za glačanje rublja.

 

Većina će se složiti da je glačanje komplicirani kućanski posao, koji oduzima više vremena nego što bi trebao, a rijetki su oni koji uživaju u uključivanju glačala i opuštaju se stojeći nad daskom za glačanje. Iako na sami spomen glačanja, mnogi kolutaju očima, pojavom parnih postaja stvari se mijenjaju, a glačanje postaje lak zadatak kojim se može uštedjeti puno vremena, ali i potrošnja energije. Da je tako, uvjerilo se troje poznatih Hrvata – televizijska voditeljica i majka troje djece, glumica koja radi na relaciji Zagreb-Beograd te poznati modni dizajner.

Osluškujući zahtjeve kupaca i koristeći tehnološke inovacije, Philips predstavlja PerfectCare Elite Plus, najsnažniju parnu postaju s kojom glačanje nikada nije bilo jednostavnije i brže. Skraćujući vrijeme glačanja uz visoku učinkovitost, parna postaja PerfectCare Elite Plus ostavlja više slobodnog vremena za sve ostale aktivnosti kojima se želite posvetiti. Nevena Rendeli Vejzović i prije majčinskih obveza bila je osoba kojoj tempo života nije davao mnogo vremena za kućanske poslove. S tri djevojčice, u njezinom danu teško je naći prostora za glačanje, a kada se i nađe, bitno joj je da tehnologija glačala jamči glačanje bez progorijevanja za sve vrste tkanina te da daje osjećaj pouzdanosti čak i kada glača svoje najosjetljivije komade odjeće. I poznata kazališna i televizijska glumica Bojana Gregorić Vejzović, koja zbog projekata na kojima radi trenutno živi na relaciji Zagreb-Beograd, imala je priliku uvjeriti u dobrobit Philips glačala, koje je idealno i za okomito glačanje.

Zbog puno vremena na snimanjima nema više vremena posvetiti se predano kućanskim poslovima pa je s PerfectCare Elite Plus glačalom i sama shvatila koliko joj olakšava svakodnevicu. S obzirom da uz ovo pametno glačalo više ne mora brinuti o mijenjanju temperature kad prelazi s jedne vrste tkanine na drugu i da štedi vrijeme, ostaje joj vremena za druženja s obitelji prije odlaska u Beograd. Ivica Skoko, modni kreator poznat po svečanim haljinama koje osvajaju crvene tepihe, u svojem dugogodišnjem radu koristi samo pomno izabrane materijale i zahtjevne tkanine. Parna postaja PerfectCare Elite Plus uklanja nabore s najosjetljivije odjeće kao što su haljine, jakne, pa čak i s odjeće koju je teško glačati jer sadrži dodatke, ukrase i gumbe. Baš zato, ova je Philipsova parna postaja vrlo brzo našla svoje mjesto u Skokinoj radioni i showroomu.

 

Philips je kroz godine usavršio svoje uređaje za glačanje, a među njima posebno PerfectCare Elite Plus. Najbrže, najpametnije i najsnažnije glačalo napravljeno da pruži vrhunsko glačanje uz savršene rezultate. Sadrži pametni senzor DynamiQ koji prati pomicanje glačala te osigurava generiranje mlaza pare kako se krećete, ovisno o brzini te time osigurava optimalnu količinu pare prilikom svakog pokreta. Sustav Easy De-Calc Plus daje do znanja kada je vrijeme za uklanjanje kamenca i tako osigurava dugotrajan besprijekoran rad postaje. Ovo glačalo možete ostaviti vodoravno na odjeći ili dasci za glačanje jer nikad neće uzrokovati pregorijevanje niti jedne tkanine koja se može glačati. Bez progorijevanja i bez sjajnih tragova. I najbitnije, bez kolutanja očima na spomen glačanja.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju