Bilo da ste sportašica čija svakodnevica se odvija u pokretu, ili pak poslovna žena čiji rad zahtjeva brz i efikasan multitasking, brojne moćne i korisne tehnologije unutar Galaxy Watch5 pametnog sata tu su da učine svakodnevicu lakšom.

Ubrzani ritam života i intenzivna poslovna svakodnevica među glavnim su razlozima pojačanog stresa i često su „krivci“ za nedostatak slobodnog vremena i koncentracije nužne za održavanje zdravih navika. Naši pametni telefoni mogu nam pomoći u da budemo produktivniji i zdraviji nekim od brojnih aplikacija namijenjenih wellnessu, no ako ih uparimo sa Samsung Galaxy Watch5 pametnim satom mogućnosti se proširuju, a zdrave navike dolaze na dohvat ruke.

Moćne performanse u kompaktnom dizajnu

Bilo da ste sportašica čija svakodnevica se odvija u pokretu, ili pak poslovna žena čiji rad zahtjeva brz i efikasan multitasking, brojne moćne i korisne tehnologije unutar Galaxy Watch5 pametnog sata tu su da učine svakodnevicu lakšom. Nova generacija Samsung pametnih satova nudi još moćniju bateriju koja se brže puni u odnosu na prethodne modele, što je značajna prednost. Dulje trajanje baterije bez ponovnog punjenja koristiti će sportašima, trkači, biciklisti ili onima koji uživaju u vikend planinarenju, ali i poslovnim ljudima koji su često u pokretu. Oni koji se aktivnije bave sportom oduševiti će se s modelom Galaxy Watch5 Pro s još dugotrajnijom baterijom, koja sa sobom donosi i neznatno veću težinu uređaja. Osim moćnije baterije, Galaxy Watch5 Pro omogućuje i GPS praćenje rute, a da biste mogli slijediti željenu rutu, sve što trebate je uvesti je u GPX formatu s pametnog telefona i ona će se prikazati na vašem pametnom satu. Tako da na svoju sreću, ali i sreću GSS-a možete zaboraviti na gubljenje u šumama i planinama. Glasovna navigacija ili vibriranje upozorit će vas ako skrenete s puta što je zaista praktično i omogućuje uživanje u trenutku bez nepotrebnih briga i škicanja na zaslon. Galaxy Watch5 pametni sat asistirati će vam i ispunjavanjem glasovnih naredbi tako da svoj pametni telefon bezbrižno možete ostaviti u ruksaku ili džepu. Zatreba li vam Google Maps, uz jednostavnu glasovnu naredbu Google Assistant i Bixby će učiniti što treba.

PR PR Foto: PR

Zdrave navike na dohvat ruke

Galaxy Watch5 i Watch5 Pro opremljeni su BioActive senzorom koji pruža iscrpne mogućnosti praćenja aktivnosti korisnika i mjeri optičku brzinu otkucaja srca, električni signal srca i analizu bioelektrične impedancije. BioActive senzor mjeri otkucaje srca i bilježi bioelektričnu impedanciju, ili u prijevodu mjeri sastav tijela kako bi izračunala postotak tjelesne masnoće. Ovisno prema dobivenim podacima možete zaključiti prilagoditi svoj program i intenzitet vježbanja te pratiti napredak kako biste se uvjerili je li vaš trening dovoljno učinkovit, odnosno smanjuje li se količina masti prema očekivanjima.


Također, ovi uređaji unaprjeđuju i kvalitetu sna putem Sleep Scores značajke, a povećana baterija na oba modela osigurat će da cijelu noć budu uz vas. Potaknut će vas da ranije odete na spavanje jednostavnim planiranjem, a zatim analizirati koliko čvrsto spavate, budite li se noću i hrčete li. Praćenjem i uspoređivanjem podataka s dnevnim aktivnostima lako možete uvidjeti je li krivac za loš san popodnevna šalica kave ili previše intenzivnog vježbanja u danu.


Novi Galaxy Watch5 oduševio je i poznatu hrvatsku sportašicu i Instagram influencericu Anamariu Raić, čija ubrzana i intenzivna poslovna, ali i privatna svakodnevica od nje zahtjeva da brojne zadatke rješava u hodu.
„Glavna prednost mojeg Galaxy Watch5 pametnog sata za mene je njegova svestranost. Tijekom dana on je moj najbolji pomoćnik za sport i posao, a navečer uz brzu i jednostavnu promjenu remena postaje high-tech modni dodatak. Još jedna prednost je i to što kad nosim svoj Galaxy Watch5, pametni telefon jednostavno ostavim u torbi, a sve što trebam rješavam preko pametnog sata“, istaknula je Anamarija Raić, koja svoj Galaxy Watch5 nosi tijekom sporta, ali i u formalnijim prilikama.

PR PR Foto: PR


Anamarija uz Galaxy Watch5 koristi još jedan kompaktan, a moćan pametni Samsung uređaj. Novi Galaxy Z Flip4 nadogradnja je na ranije modele ovog cool preklopnog pametnog telefona, a uz inovativan i upečatljiv dizajn donosi i flagship performanse te vrhunske kamere. Galaxy Z Flip4 dolazi u prekrasnim bojama ljubičaste, grafitne, ružičasto-zlatne i plave što ostavlja prostora za prilagođavanje pametnog telefona svojem stilu. Malen, ali moćan kad se sklopi, Galaxy Z Flip4 jednostavno impresionira, pogotovo kada svojim najbližima pokažete fotografske trikove putem FlexCam kamere ili uz Quick Shot opciju napravite fotografiju glavnom kamerom. Galaxy Watch5 pametni sat i Galaxy Z Flip4 pametni telefon inovativni su i moćni uređaju svaki za sebe, no u kombinaciji otvaraju brojne mogućnosti Samsung ekosustava koje donose holističko iskustvo korištenja.


Modni dodatak i moćni gadget u jednom


Galaxy Watch5 dolazi u veličinama od 40 mm i 44 mm, u Bluetooth ili LTE varijanti, a svoj pametni sat možete u potpunosti prilagoditi svojim željama uz brojne opcije remena ili brojčanika - analogni, digitalni, moderni, retro…izbor je na vama.


Pravo vrijeme za kupovinu novih Samsung pametnih uređaja je upravo sada, je u sklopu nacionalne promocije svi koji kupe Galaxy Z Flip4 ili Galaxy Z Fold4 pametni telefon na dar dobivaju upravo Galaxy Watch5. Ovu priliku možete iskoristiti do 16. listopada 2022. ili do isteka zaliha poklona. Za pravo na poklon potrebno se prethodno registrirati putem Samsung Members aplikacije.

Više informacija o promociji pronađite na poveznici.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju