Obožavateljice stila Jennifer Lopez dobro znaju da ova slavna ljepotica čak i u najležernijim prigodama najčešće voli izgledati kao – diva. Najopuštenija je prilikom odlaska u teretanu kada uglavnom odijeva trenirke, sportske topove, tajice i tenisice, ali zato će ponekad i za odlazak u običnu trgovinu odabrati efektnu dizajnersku haljinu i vrtoglave štikle.

Galerija Jennifer Lopez u jednostavnoj i svestranoj dnevnoj kombinaciji Jennifer Lopez u jednostavnoj i svestranoj dnevnoj kombinaciji Jennifer Lopez u jednostavnoj i svestranoj dnevnoj kombinaciji +6 Jennifer Lopez

Primjerice, nedavno je razgledavala kade u izdanju u kojem bi se neke druge slavne dame pojavile i na crvenom tepihu. Međutim, povremeno nas u dnevnim prigodama oduševi nosivim i praktičnim kombinacijama.

Jennifer Lopez u jednostavnoj i svestranoj dnevnoj kombinaciji Jennifer Lopez u jednostavnoj i svestranoj dnevnoj kombinaciji (Foto: Profimedia)

U jednoj takvoj snimljena je ovaj tjedan na ulicama Los Angelesa u društvu prijateljice. Sive hlače kombinirala je s klasičnom bijelom košuljom i sivim puloverom.

Jennifer Lopez u jednostavnoj i svestranoj dnevnoj kombinaciji Jennifer Lopez u jednostavnoj i svestranoj dnevnoj kombinaciji (Foto: Profimedia)

Na nogama je imala bijele tenisice, a kombinaciju je zaokružila crnom ručnom torbicom. Upravo smo ovu jednostavnu i svestranu dnevnu kombinaciju odlučili iskopirati, a koje smo komade odabrali, provjerite u nastavku.

Kombinacija po uzoru na Jennifer Lopez Kombinacija po uzoru na Jennifer Lopez (Foto: Internetske stranice proizvođača i trgovca)

Odjevni komadi za dnevnu kombinaciju po uzoru na Jennifer Lopez Guess (Fahsion & Friends), 66 EUR Pepe Jeans (Europa 92), 89,90 EUR Skechers (Rodea), 83,95 EUR +3 Aldo, 63 EUR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju