Od svih modela koji su nosili reviju modne kuće Chanel danas održanu na pariškom Tjednu mode, najviše pažnje izazvao je jedan 7-godišnji dječačić. On je Hudson Kroenig, sin američkog manekena Brada Kroeniga

Hudson Kroenig je osoba koja u sekundi može smekšati srce Karla Lagerfelda. Preslatki mališan slavnog dizajnera zove 'ujak Karl', a njegov tata Brad Kroenig omiljeni je Lagerfeldov maneken.

Iako mu je tek 7 godina, iza sebe ima karijeru na kojoj bi mu pozavidjeli mnogi manekeni i manekenke. Svoj debi na modnoj pisti imao je 2010. godine, a od tada je proputovao svijet u društvu svog tate i nosio revije u Dubaiju, Edinburghu, Rimu, Seulu, Parizu i mnogim drugim gradovima.

Bio je zaštitno lice Chanelovih kampanja i pojavljuje se u raznim editorijalima. Hudson obožava modu i u budućnosti će se nastaviti baviti manekenstvom, ali bez obzira na to ne zapostavlja školu.

Obožavaju ga poznati i slavni koji ga često 'čuvaju' na revijama, a njegova velika prijateljica je i Cara Delevingne koju je proglasio svojom omiljenom manekenkom.

Mislim da me voli zato što se ponašam djetinjasto. Ponekad je profesionalniji od mene, ali zna biti i jako zabavan. Jednom prilikom došao je do mene i viknuo: 'Otpuštena si!' Pravila sam se da sam u šoku i komentirala kako takvo nešto sigurno ne bi rekao Karlu. U tom trenutku on je odmarširao do Karla i njega otpustio, ispričala je Cara za Vanity Fair.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju