Britanska kraljica Elizabeta II. privlači pažnju gdje god se pojavi, a često puta najviše komentara dobije za svoje odvažne modne igre


Britanska kraljica Elizabeta II.
ljubiteljica je odjeće odvažnih i upečatljivih boja. To je pokazala i na proslavi svojeg 90. rođendana, kada je nosila kostim u neonski zelenoj boji koji je podigao brojne obrve.

I to nije bio prvi put.

Tijekom svoje vladavine nosila je odjeću u cijeloj paleti duginih boja, a u javnim nastupima često posezala za bojom fuksije, žutim i tirkiznim nijansama ili za moćnom kraljevski plavom bojom.
Razlog za ovakav hrabri modni izričaj ima korijene u vrlo plemenitom porivu.

Isticanje u masi

Mora se isticati u masi kako bi ljudi mogli reći da su vidjeli kraljicu. Ne zaboravimo da kada se negdje pojavi u javnosti okružena je s mnoštvom ljudi, koji se žele pohvatiti da su uhvatili dio njezinog šešira u prolazu, ili nešto slično, otkrila je tajnu kraljičina snaha, grofica od Wessexa.

Ovaj modni izbor još više dolazi do izražaja kada se usporedi s odjećom koju kraljica nosi za privatne audijencije u Buckinhamskoj palači. Tada su obično u pitanju odjevni komadi nježnih pastelnih boja i ženstvenih cvjetnih uzoraka.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte osebujni stil britanske kraljice Elizabete II.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju