Dukat mliječna industrija d.d. Marijana Čavića 9, 10 000 Zagreb, OIB: 25457712630 (u daljnjem tekstu: priređivač) na portalu Dnevnik.hr u vlasništvu Nova TV d.d., Remetinečka cesta 139, 10000 Zagreb, OIB 75399377119 (u daljnjem tekstu: medij) organizira nagradni natječaj pod nazivom „Ja, samo bolja!“ (u daljnjem tekstu natječaj) za posjetitelje web portala Zadovoljna.hr koji zadovoljavaju i prihvaćaju sve niže navedene uvjete i pravila natječaja.

Natječaj počinje 15.12. i traje do 31.12.2017.
Trajanje: 17 dana
Nagradni fond se sastoji od ukupno 10 Sensia planera, koje osvajaju oni sudionici koji pošalju svoju novogodišnju odluku i razlog zašto baš ta odluka, a koje žiri odabere među top 10 novogodišnjih odluka.

Tko može sudjelovati?

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe, građani Republike Hrvatske koji prihvaćaju ova pravila (u daljnjem tekstu sudionici). Sudjelovanjem u natječaju, sudionici su suglasni da priređivač i medij, ukoliko postanu dobitnikom nagrade, može koristiti bez naknade i objaviti njihove osobne podatke: ime, prezime, adresu koju su prijavili u natječaj. Sudjelovanjem u natječaju sudionici su suglasni da ih priređivač i medij može kontaktirati te da im može povremeno slati obavijesti vezane uz natječaj i/ili vijesti vezane uz robnu marku Dukat. Sudjelovanjem u natječaju sudionici su suglasni da se na portalu Zadovoljna.hr objavi njihovo ime i prezime.
NOVA TV (medij) će prikupljene podatke u natječaju „Ja, samo bolja“ dostaviti priređivaču koji se obvezuje da će dostavljene podatke sudionika koristiti u dobroj namjeri te da privatne podatke sudionika neće distribuirati trećoj strani.

Na koji način sudjelovati?

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju svi punoljetni sudionici koji u razdoblju od 15.12.2017. do 31.12.2017. na email zadovoljna@novatv.hr pošalju svoju novogodišnju odluku uz napomenu zašto im je baš ta odluka bitna, kao i svoje osobne podatke (ime prezime, adresa, broj mobitela). U naslovu maila potrebno je naznačiti „Ja, samo bolja“. Stručni žiri sastavljen od predstavnika medija i priređivača odabrat će top 10 odluka.

Objava dobitnika

Imena dobitnika će biti objavljena najkasnije do 4.1.2018. na zadovoljna.hr.

Ostale informacije

Priređivač zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti, modificirati ili nadopuniti pravila natječaja ili natječaj u slučaju nepredviđenih ili izmijenjenih okolnosti u potpunosti prekinuti.
Svaka promjena vezana uz pravila natječaja biti će objavljena na portalu Zadovoljna.hr. O važnim promjenama i dopunama priređivač može obavijestiti sudionike i/ili objavljivanjem na portalu i/ili putem e-maila navedenog u prijavi na natječaj.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju