Jabuka, kruška, kornet ili pješčani sat? Ženska tijela nisu univerzalna, već ih ima u svim oblicima i veličinama. Kako bismo vam olakšali potragu za novim omiljenim kupaćim kostimom, pronašli smo jedne za svaki oblik tijela koji će sakriti sve nedostatke i istaknuti ono najbolje na vama.

 Vječiti problem kod dama s ovakvim oblikom tijela jest struk. Iako je struk kod ovakve građe tijela slične širine kao i bokovi i grudi, to ne znači da ga vizualno ne možete učiniti tanjim. Neovisno o tome je li riječ o jednodijelnom kostimu ili bikiniju, kako biste istaknuli struk, birajte one kupaće kostime kojima su gaćice visoko rezane.

Trenutačno su takvi modeli izuzetno popularni, pa će pronalazak biti vrlo jednostavan. Yamamay je u svoju novu kolekciju uključio razne modele s visoko rezanim kupaćim gaćicama među kojima su i jednodijelni s horizontalnim materijalom po sredini tijela koji će vizualno stvoriti struk. Za ovaj oblik tijela pametno je poigrati se i s uzorcima te odabrati onaj s horizontalnim linijama kako bi se dodatno izdužio struk.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Yamamay po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju