Udruga za udomljavanje hrtova Honey u subotu 17. prosinca u Zagrebu organizira predbožićno druženje na kojem svi zainteresirani mogu doznati svoje o ovim predivnim psima te ih i upoznati

Druženje Udruge za udomljavanje hrtova Honey održat će se u subotu 17. prosinca od 11 do 13 sati u Juice box-u (Green Gold u Radničkoj ulici 52 u Zagrebu).

Udruga za udomljavanje hrtova Honey u subotu 17. prosinca u Zagrebu organizira druženje na kojem svi zainteresirani mogu doznati svoje o ovim predivnim psima te ih i upoznati

Oko 12 sati Udruga za udomljavanje hrtova Honey kratko će predstaviti svoj rad i misiju, a gošća, poznata spisateljica Rujana Jeger prisutnima će dati kratki i zabavan uvid u suživot s čak tri psa. Udruga je pripremila i mali božićni sajam gdje će se moći kupiti božićni pokloni.

Kako prostor nije velik, iz udruge mole da vlasnici pasa na druženje ne dovode svoje četveronožne ljubimce. Ondje će biti ambasadori udruge, hrtovi koje ćete moći upoznati i čuti sve o njima.

Cilj Udruge za udomljavanje hrtova Honey je promicanje i unaprjeđenje dobrobiti i zaštite životinja, a prvenstveno hrtova te briga o njihovom zdravlju i udomljavanje.

Hrtovi nisu jako poznata pasmina, o njima se ne zna puno, mnogi ih doživljavaju kao zahtjevne pse s kojima treba puno šetati i trčati. Ili ih vide kao pse koji su nekada pripadali visokom društvu. Ali još uvijek široka javnost ne zna da postoje dvije plemenite pasmine hrtova koji su iskorištavi za ljudsku zabavu i zaradu kladionica. To su veliki engleski hrt greyhound i španjolski hrt galgo español.

Zovu ih djecom vjetra i u jednom trenutku, kroz povijest, njihova brzina postala je njihova osuda jer u utrkama hrtova ovi predivni psi često smrtno stradavaju, poručuju iz Udruge za udomljavanje hrtova Honey.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju