Na Broadwayju je održana svečana premijera mjuzikla "The Music Man", u kojem je glavna zvijezda proslavljeni australski glumac Hugh Jackman. Tumačiti ulogu Harolda Hilla, sitnog prevaranta kojem će ljubav promijeniti život, velika je čast u svijetu mjuzikla jer se smatra jednom od najboljih u povijesti ovog žanra i pravi je izazov za glumce.

Galerija Sergio Hudson, proljeće/ljeto 2022. Blake Lively u kombinaciji koju potpisuje Sergio Hudson Blake Lively u kombinaciji koju potpisuje Sergio Hudson +2 Blake Lively u riskantnoj bluzi na premijeri mjuzikla

Za Hugha Jackmana, koji se već mnogo puta dokazao u mjuziklima, ovo je mačji kašalj. "The Music Man" označava i njegov povratak na Broadway, a prema prvim kritikama, njegova izvedba je fantastična.

Mnoge zvijezde došle su na sinoćnju premijeru, a među njima su bili Blake Lively i Ryan Reynolds, dugogodišnji prijatelji Jackmana i njegove supruge Deborre Lee Furness.

Blake Lively u kombinaciji koju potpisuje Sergio Hudson Blake Lively u kombinaciji koju potpisuje Sergio Hudson (Foto: Profimedia)

Očekivano, Blake je u potpunosti zasjenila svojeg supruga u prekrasnoj ljubičastoj kombinaciji koju potpisuje američki dizajner Sergio Hudson.

Blake je za ovu prigodu odabrala njegovo odijelo i bluzu iz kolekcije za proljeće/ljeto 2022. godine.

Sergio Hudson, proljeće/ljeto 2022. Sergio Hudson, proljeće/ljeto 2022. (Foto: Afp)

U pitanju je poprilično riskantna bluza koja stvara vrlo dubok dekolte i zato se mora nositi s dozom opreza. Trik zvijezda za izbjegavanje potencijalnih modnih neugodnjaka u ovakvim komadima već je dobro poznat mnogim ženama. Naravno, to je samoljepljiva traka s kojom se odjevni komad fiksira kako bi stajao na mjestu.

Blake Lively u riskantnoj bluzi na premijeri mjuzikla Blake Lively u riskantnoj bluzi na premijeri mjuzikla (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju