"A niš", napisala je kratko pjevačica Franka Batelić u opisu fotografije objavljene na Instagramu ispod koje su njezini pratitelji nizali pohvalu za pohvalom.

Wow, najljepša, predivna i prekrasna samo su neki od komplimenata koje je dobila na račun svog izgleda, ali i modne kombinacije.

Za šetnju po sunčanom Nišu, koji je bio i inspiracija za simpatični opis, Franka je odjenula crnu kožnu jaknu, crnu majicu, hlače od svijetlog jeansa opuštenog kroja i crne čizme do koljena. Točka na i rokerskog izdanja bile su crne sunčane naočale i jednostavna ogrlica. Kosu je pjevačica zavezala u rep.

Slika nije dostupna Od 119 do 303 kune: Deset modela crnih kožnatih jakni stvorenih za prijelazno razdoblje

Slika nije dostupna Franka Batelić: Opako dobre čizme koje jednako vole i haljine i uske traperice

Zaljubljenice u modu zanimalo je, između ostalog, odakle je jakna, a to nimalo ne čudi jer su kožne i kožnate jakne među omiljenim modelima za prijelazno razdoblje pa ih mnoge žene imaju spremne kao dio proljetne, a onda i jesenske garderobe

Njihova velika prednost je da cijelom izgledu daju dozu šika, a osim toga lako ih je kombinirati pa osim na traperice i čizme odlično izgledaju i uz primjerice haljinu i cipele na potpeticu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju