Najpopularnija frizura, sada je kosa zdrava izgleda. Zdrava kosa postala je trend koji uistinu izgleda dobro na plavoj, smeđoj, crnoj ili crvenoj kosi.

 

 Nju njeguju modni dizajneri te ju je moguće vidjeti na revijama, Instagram profilima i slikama djevojaka djevojaka čije savjete ljepote često uzimamo u obzir i slijepo pratimo, htjele mi to priznati ili ne.

San svake djevojke je imati predivnu zdravu kosu, ali i frizuru za kojom će se svi okretati. Sve žene znaju da kosa predstavlja krunu njenog stila i izgleda. Iza takve frizure ne trebaju stajati sati provedeni pred ogledalom, hrpa profesionalnih stilista i vizažista, a niti spretne ruke. Potrebno je samo imati pravi uređaj koji će nam omogućiti predivne rezultate i olakšati cijeli proces, a pritom brinuti o zdravlju kose- Philips Autocurler.

PR PR  

On uz minimalno uloženog vremena i truda, samo jednim pritiskom gumba, kreira savršene kovrče. Rezultat je predivna frizura oblikovana kao od ruke profesionalnog stilista. Ovisno o tome kakve kovrče želite postići - opuštene valove, razbarušenu „messy hair“ ili pak pravilne čvrste kovrče, možete birati između 3 smjera kovrčanja kose, temperature i vremena. MoistureProtect senzor unutar uređaja neprestano kontrolira i prilagođava temperaturu stiliziranja. On će se pobrinuti da kosa zadrži prirodnu hidratizaciju kose i ostane predivna i sjajna, a uz sve to možete koristiti uređaj svakodnevno bez brige da ćete oštetiti kosu.

PR PR

Uz njega, u istoj MoistureProtect liniji proizvoda koji nježno brinu o zdravlju kose, postoje i MoistureProtect sušilo i uređaj za ravnanje kose kako bi kosa bila predivna i zdrava u svakoj situaciji- od početka i osnova njenog stiliziranja, do savršene frizure kojom ćete ponosno napustiti kuću i odustati od Netflixa i izležavanja kod kuće.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju