Ljuljačke su postale veliki hit u uređenju eksterijera i mnogi ih žele imati na svojim balkonima i terasama. Uz to što prostoru daju dozu šarmantnosti i razigranosti, podsjećaju nas i na bezbrižne dane djetinjstva kada nam je ljuljanje bilo najdraža razbibriga i zabava.

Naravno, ljuljačke na terasama i balkonima puno su stiliziranije od onih drvenih iz dječjih parkova, a za svaki vanjski prostor može se pronaći savršena ljuljačka koja će ga dodatno uljepšati i učiniti atraktivnim. Jedna drvena pletena ljuljačka našla se i na terasi luksuzne kuće u kojoj bismo se osjećali baš kao u raju.

Ljuljačka se nalazi tik uz bazen, što je sigurno ostvarenje snova mnogih ljubiteljica ljuljačaka. S terase se pruža velebni pogled na zelenilo drveća i grad, ma tu bi čovjek zaista uživao maksimalno!

Bazen dubrovačkog hotela Excelsior Pogledajte čudesni bazen na našoj obali kojem tepaju da je najljepši na svijetu

Bogatstvo etnouzoraka, drvo i tamni antikni namještaj prevladavaju u uređenju interijera te čitavom prostoru daju dašak egzotike. Prostrana unutrašnjost obiluje i bijelom, primjerice u divnoj kupaonici te spavaćoj sobi u kombinaciji sa svijetlim drvetom, što daje dojam svježine i stvara vrlo ugodan i opuštajući ugođaj, baš kakav nam treba ljeti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju