Američka prva dama Melania Trump odradila je dva službena zadatka u vrlo elegantnoj kombinaciji.

Galerija Melania Trump Melania na ceremoniji sađenja Štikle Christiana Louboutina propadale su u zemlju +3 Melania i supruga kenijskog predsjednika, Margaret Keynatta

Predsjednika Kenije Uhurua Keynattu i njegovu suprugu Margaret dočekala je u Bijeloj kući odjevena u prekrasnu suknju s raskošnim cvjetnim uzorkom, ružičasti top i štikle Christiana Louboutina.

Melania i supruga kenijskog predsjednika, Margaret Keynatta Melania i supruga kenijskog predsjednika, Margaret Keynatta (Foto: AFP)

Model pod nazivom "So Kate" s potpeticom od 12 centimetara sjajno se uklopio u ovu prigodu, ali pokazao se malo nepraktičnim prilikom druge obaveze.

Melania na ceremoniji sađenja Melania na ceremoniji sađenja (Foto: AFP)

Naime, Melania je sudjelovala i u ceremoniji sađenja drveta u vrtu Bijele kuće. Sasvim očekivano, prilikom stavljanja sadnice vrtoglave štikle propadale su u zemlju, ali je prva dama ipak spretno odradila taj zadatak i ostala na nogama.

Štikle So Kate Christiana Louboutina Štikle So Kate Christiana Louboutina (Foto: Christian Louboutin)

Tenisice brenda Converse koje je prošle godine nosila u istom vrtu prilikom druženja s djecom iz udruge Boys and Girls Club definitivno su se pokazale boljim i sigurnijim odabirom u ovakvim situacijama.

Melania u vrtu Bijele kuće 2017. godine Melania u vrtu Bijele kuće 2017. godine (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju