Za komediju "Gospon lovac" Teatara u gostima možemo slobodno reći da priziva duh filma "Tko pjeva, zlo ne misli". Radnja utemeljena na motivima bračne nevjere pravi je vrtlog laži u kojem se zasigurno nitko ne bi volio naći

Predstavu "Gospon lovac" francuskog komediografa Georgesa Feydeaua izvodi Teatar u gostima. Za nju se zaista može reći da je nadahnuta kultnim filmom Kreše Golika "Tko pjeva zlo ne misli".

Naime, u tom filmu jednu od najzapaženijih uloga odigrao je neponovljivi Relja Bašić, koji je i sam bio član Teatra u gostima. Osim toga redatelj predstave Tomislav Pavković odlučio je glumcu Janu Kerekešu namijeniti ulogu koja je inspirirana gospodinu Fuliru.

Tekst temeljen na motivima bračne nevjere prava je mreža laži koju su ispleli glavni likovi.

Radnja kazališnog komada je smještena u grad Agram prvog desetljeća 20 stoljeća uz nostalgični prizvuk duha starih vremena.

Tekst temeljen na motivima bračne nevjere prava je mreža laži koju su ispleli glavni likovi. Briljantni komični zapleti i humor dodatno naglašavaju taj kaos.

U predstavi igraju Robert Plemić, Ivica Pucar, Karlo Mrkša, Darko Plovanić, Hana Hegedušić, Barbara Rocco, Beti Lučić, Filip i Nikša Eldan.

Komedija "Gospon lovac" se može pogledati u srijedu 11. 4. u 19:30 sati na Velikoj sceni HNK u Varaždinu. Predstava \ "Gospon lovac" je komedija o bračnim lažima i nevjeri Foto: PR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju