Kultna zagrebačka kavana Corso sinoć je poslužila kao idealna kulisa za zavodljivi i očaravajući ERDEM X H&M svijet koji je okupio kremu društvenog života Hrvatske. Bio je to, kako se tu noć pričalo, društveni događaj godine na kojem je ekskluzivno predstavljena ERDEM X H&M kolekcija

Na predstavljanju kolekcije ERDEM X H&M u kavani Corso u Zagrebu preko tri stotine uzvanika sinoć je uživalo u nezaboravnoj atmosferi, izvrsnoj glazbi i interijeru kojeg je samo za tu prigodu akademski slikar i cvjećar Saša Šekoranja pretvorio u vječno proljeće, koje je dodatno naglasilo romantični i pripovjedački duh kolekcije.

Kolekcija ERDEM x H&M bit će dostupna od 2. studenog u Zagrebu u Centru Cvjetni

Kao posebna gošća iznenađenja uzvanike je oduševila istinska diva Josipa Lisac, koja je svojim glazbenim performansom sve prisutne ostavila bez daha.

A da su sinoć svi htjeli biti dio ovog događaja potvrđuje i prisutnost brojnih osoba iz društvenog života poput: Đurđe i Lade Tedeschi, Ljupke Gojić Mikić, Petre Kurtela, Lane Gojak, Kristine Krepele, Iris Androšević Pinjuh, Marijane Mikulić, Ane Maras Harmander, Helene i Dalibora Matanića, Csille Barath, Marije Borić, Dragane i Ivice Propadala, Natalije Đorđević, Larise Navojec, Ive Šarić Leko i brojnih drugih.

Kolekcija ERDEM x H&M bit će dostupna u odabranim H&M trgovinama širom svijeta, kao i na web stranici hm.com, od 2. studenog u Zagrebu u Centru Cvjetni.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju