Časopis Wellife kao inspiracija za zdrav, aktivan i održiv načina života

 

Merkur osiguranje predstavilo je svoj novi časopis Wellife na atraktivnoj lokaciji Golf & Country Cluba Zagreb. Osnovna ideja Wellife časopisa bazira se na pozitivnoj inspiraciji koja čitatelje motivira na promjenu životnog stila, što reflektira i jednu od ključnih vrijednosti samog Merkur osiguranja – brigu o tome kako živimo danas, kako bi se osigurala bolja i kvalitetnija budućnost sutra. Svečano predstavljanje časopisa, koji u samom nazivu objedinjuje način života, blagostanje i preventivu odvilo se na zanimljiv način jer je nakon projekcije kratkog filma o Wellifeu dron u ruke voditeljice Mile Horvat spustio primjerak časopisa. Mila je časopis nakon toga predstavila uzvanicima, koji su dobili i svoj primjerak kako bi detaljnije pročitali teme koje donosi Wellife.

Merkur osiguranje se, nakon rebrandinga te novih paketa u ponudi, fokusiralo na to da se kroz pozitivnu inspiraciju ljudima pokaže koliko je bitno voditi odgovoran i aktivan život. Promjena životnog stila – iz pasivnog i nezdravog u aktivni i svjesni – jedan je od temelja našeg poslovanja. Posvetili smo se tako i temi pravilne prehrane te smo nedavno predstavili projekt „Revolucija prehrane“, nastao u suradnji sa Zakladom hrane Jamieja Olivera. Tu kampanju provodimo tijekom čitave 2017. godine, s ciljem promoviranja zdrave prehrane u kontekstu zdravstvene skrbi koju pružamo našim klijentima. Lifestyle časopis namijenjen je našim klijentima koje želimo motivirati da promijene svoj način života u pozitivnom smjeru.“ – izjavio je Dalibor Đurkan, predsjednik Uprave Merkur Osiguranja.

Časopis Wellife podijeljen je na 5 tematskih cjelina: trendove, u kojima se donosi najnoviji pregled iz područja aktivnog života; tijelo, dio u kojem se promiče svijest o važnosti fizičkih aktivnosti; prehranu, poglavlje u kojem je fokus stavljen na hranu; način života, koji prikazuje najbolje od wellnessa, ljepote i zdravlja te tzv. timeout, sekciju namijenjenu svojevrsnom bijegu od svakodnevice i posvećivanju samome sebi. Časopis je prilagodljiv za razne čitateljske navike, bilo da preferirate računala i tablete ili ste pak osoba od dobrih starih novinskih listova.

U predivnom ambijentu Golf & Country Cluba Zagreb, uzvanici su imali priliku zaigrati mini golf s profesionalnim trenerom, a cjelokupnoj su atmosferi pridonijeli i saksofonist Ivo Prodan te DJ Frane.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju