Dugo toplo ljeto je pred nama, a s njim neminovno dolazi i druženje na otvorenom s prijateljima i obitelji. Pravi je trenutak da uredite svoje balkone, terase i vrtove.

Galerija Uređenje stola u prirodi Uređenje stola u prirodi Uređenje stola u prirodi +21 Starinski stoljnak odlično je rješenje za uređenje stola u prirodi

Oni koji posjeduju vikendicu ili vrt uživaju u cvrkutu ptica, a oni koji nemaju tu sreću – za uživanje mogu iskoristiti neku travnatu javnu površinu.

Uređenje stola u prirodi Uređenje priljetnog stola u prirodi jednostavno je i zabavno (Foto: Living4media)

Ako planirate takvo druženje, a ponestalo vam je ideja kako dekorirati stol za druženje u prirodi, na pravom ste mjestu jer vam u galeriji na početku teksta donosimo preko 20 genijalnih ideja koje će vam pomoći da pripremite nezaboravni piknik. 

Uređenje stola u prirodi Šator će se najviše svidjeti mališanima (Foto: Living4media)

Prvo pravilo kod dekoriranja stola u prirodi jest da nikako ne kupujete novu garnituru. Posebno su šarmantni stari predmeti koji vrlo lako mogu postati praktično rješenje u ovakvim situacijama.

Ako pak nemate vremena i volje nositi stol u prirodu, uvijek možete napraviti klasičnu piknik atmosferu i poslužiti se jednostavnom dekom, jastucima i detaljima koji će na fotografijama činiti najljepšu uspomenu.

Uređenje stola u prirodi Genijalno rješenje koje je lako kopirati (Foto: Living4media)

15 vrtova u kojima bi se ljubitelji tulipana osjećali kao u raju Vrtovi u kojima bi se ljubitelji tulipana osjećali kao u raju - 12 Vrtovi u kojima bi se ljubitelji tulipana osjećali kao u raju - 10 Vrtovi u kojima bi se ljubitelji tulipana osjećali kao u raju - 11 +11 Vrtovi u kojima bi se ljubitelji tulipana osjećali kao u raju - 6

Ako imate klince, instalacija šatora jedna je od najboljih i najzabavnijih ideja, u kojoj će uživati cijela obitelj. Ako imate staru drvenu dasku i nekoliko staklenih boca, jednostavno i brzo možete napraviti improvizirani stol koji će odlično služiti svojoj svrsi.

Dekoracija eksterijera zadnjih je godina jednako popularna kao i ona unutarnjeg prostora. Posao je to koji je mnogima svojevrsna terapija, a sunčani vikend je savršeno vrijeme da upregnete mašnu i za svoje najmilije pripremite druženje u prirodi koje će dugo pamtiti. 

Uređenje stola u prirodi Drveni namještaj, baby nijanse i cvijeće savršens u izbor za uživanje u prirodi (Foto: Living4media)

Savjeti uz koje će ljubičasti grozdovi glicinije vrt učiniti nestvarno lijepim Glicinija Glicinija Glicinija +6 Glicinija

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju