Marina Dudrak sa suprugom živi u kući u mjestu Stari Slatinik nedaleko od Slavonskog Broda, a uskoro im stiže još jedan član obitelji. Svoj prekrasni dom uredili su u kombinaciji sive boje sa zlatnim detaljima, a posebno je atraktivna kupaonica, koja osvaja glamuroznim interijerom.

Galerija Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 3 Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 10 Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 8 +20 Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda

Marina Dudrak svoj stil uređenja opisuje kao unikatan, sve ideje dobiva iz glave, a sretna je jer ima muža koji svaku njezinu želju pretvori u stvarnost.

Kao dijete kad nešto sanja, to i ostvari. Tako i ja, čega god se dosjetim, pretvorim to u stvarnost, uz suprugovu pomoć, kaže 26-godišnja Marina, koja se već šest godina bavi šminkanjem, ugradnjom noktiju i ugradnjom trepavica te u sklopu kuće ima vlastiti salon.

Prije uređenja kuće Marina je svoj prijašnji salon uredila u zlatnom stilu i svi su bili oduševljeni jer nije nešto što se često viđa, pa se za zlatnu odlučila i kod uređenja doma.

Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 10 Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda (Foto: Privatne fotografije)

Zlatna je moja druga ja. Sivo-zlatnu kombinaciju valjda sam sanjala, znala sam da će to biti dobitna kombinacija za moju kuću, dodaje. Središnji dio kuće uređen je kao open space pa se elegantni dnevni boravak spaja s bijelom kuhinjom rađenoj po mjeri, što je zahtijevao prostor. Visoki sjaj kuhinje, koju Marina opisuje kao srce kuće, digao je čitav prostor, a čim se uđe u prostoriju, prvo ona upadne u oči, baš zbog veličine i sjaja. Uz kuhinju imaju i malu smočnicu, za koju nisu htjeli klasična vrata, već su stavili vrlo efektna drvena stajska vrata.

Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 16 Elegantni dnevni boravak spaja se s bijelom kuhinjom visokog sjaja rađenoj po mjeri (Foto: Privatne fotografije)

Kao mala gledala sam emisiju o uređenju kuće koju su snimala dvojica braće, gdje sam i vidjela te ideje i spremila ih duboko u glavi i čekala dan kad ću ih moći iskoristiti u svome domu, otkriva. Za glamuroznu kupaonicu kaže da je priča za sebe jer za nju pak nije nikako imala inspiracije, sve dok na red nije došao Marini najteži dio - odabir pločica. Obišla je sve moguće trgovine uzduž i poprijeko, ali ništa joj se nije svidjelo. Počela je gledati stranice o uređenju po grupama na Facebooku, tamo je vidjela pločice koje su joj se svidjele i kako se dobro mogu uklopiti na zidu i na podu.

Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 19 'Oni koji su kupaonicu vidjeli uživo, očarani su' (Foto: Privatne fotografije)

Kako mi je kupaonica bila manje bitna, odlučila sam se za njih. Kad su se postavilec, bile su savršene, tako lijepe, tako drugačije. Upravo je tada vladao prošarani mramor i drvene pločice, nisam htjela i ja upasti u tu klasiku, htjela sam nešto drugačije. Zatim su došli zlatni detalji da to sve podignu, a na zidu kupaonice je periva dekorativna tehnika Sahara.

Mišljenja su uglavnom podijeljena. Oni koji su kupaonicu vidjeli uživo, očarani su, a oni koji su je vidjeli samo na fotografijama, jako su skeptični i ne sviđa im se. Ja bih ipak rekla da se to mora doživjeti i vidjeti uživo, pločice nisu nimalo tamne uživo, opisuje.

Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 2 Dnevni boravak proteže se izlazom na natkrivenu terasu, koja je još u procesu uređenja (Foto: Privatne fotografije)

Dnevni boravak proteže se izlazom na natkrivenu terasu, koja je još u procesu. Nisu se još odlučili za pločice pa čim one dođu, bit će potpuno. Na terasi imaju jednu posebnu ljuljačku u koju svi uskaču čim dođu.

Ona je bila prva obješena, dok se još unutra nije ni počelo raditi. Zato nam je tako posebna jer je najduže tu i svi su u njoj proveli vremena. S druge strane nam je garnitura koju je muž radio po mjeri od željezne konstrukcije, i ona je jako dugo tu. Vidjeli smo je u jednom centru, ali tad nam je bila preskupa pa smo se odlučili sami izraditi nacrt i napraviti garnituru.

Ispala je savršeno, nitko nije ni primijetio da nije iz trgovine, osim što je puno kvalitetnija nego kupovne i vjerujem da će nam dugo služiti. Već u planu imam neke nove nacrte, ispričala nam je Marina. Ona i njezin suprug za svoju prekrasnu kuću dobivali su samo riječi hvale i divljenja kao mladi bračni par koji se odlučio na takav zahvat. Sve su sami odradili trudom i voljom, i to druge najviše oduševljava. Svaki novi dan za njih znači novi posao i novi zadatak.

Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 1 Marina i njezin suprug uredili su i sobu za svoju bebicu koja uskoro stiže (Foto: Privatne fotografije)

Nema odmaranja, uvijek gledamo kad što možemo odraditi, ne daj Bože da nešto zanemarimo, to kod nas nije moguće. Kad završimo jedan projekt, na redu je već sljedeći, ističe. Kuća je u potpunosti završena prošlo ljeto, a već ujesen počeli su s pripremama za prilaz. Odlučili su se za kocku, a kad su to sredili do zime, kako nisu ništa mogli vani raditi, sređivali su salon i promijenili izgled garaže te vrata zamijenili staklenim stijenama. Kad su to završili, na red je došla i vanjska ograda, koja je trenutačno u procesu i bit će gotova do kraja zime. Sa strana su posadili živu ogradu lovor-višnje. S obzirom na to da imaju puno, puno kvadrata oko kuće, imat će dugo što raditi, sređivati i ograđivati...

U našem domu sve mi je divno. Uvijek gledam kako bih nešto novo kupila, dodala ili oduzela. Ima tu još puno toga što treba doraditi, naravno koje samo ja vidim, ali sve će doći na red, ne brinem se. Sve dok imam muža koji je spreman odraditi sve moje zahtjeve, ja sam sretna žena! On je posebno zaslužan za ovakav ishod, s ljubavlju kaže Marina Dudrak iz Starog Slatinika blizu Slavonskog Broda.

Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 4 'U našem domu sve mi je divno. Ima tu još puno toga što treba doraditi, ali sve će doći na red, ne brinem se', kaže Marina (Foto: Privatne fotografije)

Doznali smo tajnu zbog koje je bugenvilija koja raste u Privlaci kod Zadra ovoga ljeta ljepša nego ikada Bugenvilija koja raste u Privlaci kod Zadra ovo ljeto nadmašila je samu sebe Bugenvilija u Privlaci blizu Zadra ovo ljeto nadmašila je samu sebe - 7 Bugenvilija u Privlaci blizu Zadra ovo ljeto nadmašila je samu sebe - 6 +12 Bugenvilija u Privlaci blizu Zadra ovo ljeto nadmašila je samu sebe - 2

Nevjerojatan stan od 18,6 kvadrata u centru Zagreba uređen - savršeno Savršeno uređen stan od 18,6 kvadrata u centru Zagreba Savršeno uređen stan od 18,6 kvadrata u centru Zagreba - 6 Savršeno uređen stan od 18,6 kvadrata u centru Zagreba - 4 +11 Savršeno uređen stan od 18,6 kvadrata u centru Zagreba - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju