Jessica Chastain osvojila je specijalnu nagradu od strane američkih kritičara za izniman doprinos američkoj kinematografiji. Ova 37 godina stara glumica u vrlo kratkom vremenu postala je prava glumačka legenda, ali i modna eksperimentatorica koja uživa u odjevnim igrama i ne oklijeva istaknuti svoje propupale obline


Jessica Chastain
posljednjih godina bilježi streloviti holivudski uspjeh. Od 2011. naovamo – od kada je intenzivnije počela snimati filmove za veliko platno – nominirana je više od sedamdesetak puta za širok spektar prestižnih glumačkih nagrada uključujući i za dva Oscara.

U 2014. godini pojavila se u čak četiri značajna filmska projekta (Interstellar, Miss Julie, A Most Violent Year i The Disappearance of Eleanor Rigby). Ne čudi stoga što su joj filmski kritičari odlučili dati specijalnu nagradu za doprinos američkoj kinematografiji u sklopu 20. po redu dodjele The Critics' Choice Movie Awards.

Na dodjeli nagrada lijepa Jessica plijenila je pažnju u dugoj bijeloj haljini ukrašenom srebrnim detaljima s potpisom Antonija Berardija, koju je kombinirala uz visoke 'neboderke' srebrne boje i odgovarajuću torbicu.

Odvažni izbor naglasio je njene propupale obline za koje neki smatraju da su rezultat trudnoće kojeg glumica taji, dok drugi vjeruju da se uzrok krije u Jessicinoj želji da uživa u životu i hrani – punim plućima.

Bez obzira na uzrok glumičinih oblina, lijepo je vidjeti ženu koja slavi svoju ženstvenost s ponosom. U našoj fotogaleriji pogledajte neka od njenim zanimljivijih izdanja.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju