Konačno smo dočekali omiljeno godišnje doba - opušteno i toplo ljeto.

 Godišnji odmori su počeli pa sada imamo više vremena za sebe, ali i za dodatnu njegu koju možemo pružiti svojoj kosi, kako bismo je sačuvali od isušivanja i potpuno bezbrižno uživali u suncu i moru. Još nas više veseli kada imamo priliku doznati male tajne poznatih uz koje će nam kosa uvijek izgledati kao iz modnog editorijala. A sada imamo i vremena sve ih isprobati.

Sve se mi osjećamo dobro kada nam kosa izgleda dobro. To potvrđuje i Paula Sikirić, lijepa influencerica poznata po svojim neodoljivim frizurama. Ova crnka cijelu godinu pazi na svoju kosu, a ljeti pogotovo. Kako bi joj kosa i u najvrućim mjesecima ostala zdrava i blistava, Paula pažljivo bira koje uređaje za oblikovanje i njegu koristi.

Na svom Instagram profilu Paula s obožavateljicama dijeli svakodnevne životne trenutke, ali i tajne njegovanog izgleda, a pratiteljicama nikad ne promaknu niti njezine frizure. Paula je vjerna bobu u kraćoj ili dužoj verziji, a najčešće nosi savršeno ispeglanu kosu. Paulin je izbor Philips MoistureProtect uređaj za ravnanje kose koja savršeno zaglađuje kosu i čuva je od dodatnog isušivanja.

Osim savršeno ravne kose, ovim ćete uređajem postići i zdravi sjaj, a kosa će zadržati svoju prirodnu vlažnost. Tako će vaša kosa uvijek biti blistava, zaglađena i zaštićena od isušivanja. I savršeno ravna. Paula nam je prenijela i najbolji savjet za zdravu i sjajnu kosu kojeg se drži - prije uvijanja ili ravnanja kosu uvijek treba potpuno osušiti Philips MoistureProtect fenom koji pomaže zadržati prirodnu vlažnost kose i ne isušuje je.

Valovi s plaže

Paula je cura s mora pa ljeta voli provoditi opušteno, a to ponekad znači i valove s plaže u kosi. Ako su opušteni valovi s plaže privlačni i vama, Auto Curler Philips MoistureProtect će vas oduševiti – sam će vam ih napraviti i to za samo desetak minuta. Ostaje vam još dodati finalni touch proizvoda za wet look i spremni ste za uživanje u divnim ljetnim danima i noćima.

Ako i vi želite imati frizuru za kojom se svi okreću, a da vaša kosa pritom ostane zaštićena od isušivanja i prekrasno sjajna, potražite više informacija o proizvodima za oblikovanje i njegu kose iz linije MoistureProtect.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju