Na nekim mjestima i u određenim situacijama muškarci češće koriste priliku za preljub. U nastavku saznajte koja su to mjesta

1. Noćni klub

Ludi noćni izlasci često završe preljubom. Stručnjaci kažu da alkohol i nedostatak svjetla dodatno "ohrabruju" muškarce u varanju svojih boljih polovica.

2. Posao

'Na nekim mjestima i u određenim situacijama muškarci češće koriste priliku za preljub.'

Rezultati brojnih istraživanja pokazali su da čak 40 posto muškaraca ljubavnicu nalazi u poslovnom okruženju i najčešće varaju upravo na poslu. Stalna blizina i dostupnost samo su neki od faktora zbog kojih se to događa.

3. Momačka zabava

Prema statistikama, trećina mladoženja upusti se u „jednokratni“ preljub tijekom momačke večeri koji doživljavaju kao posljednji pozdrav svojoj slobodi. Momačke zabave danas često uključuju i zajednički izlazak tijekom kojeg muškarci iskoriste priliku za kratku aferu na jednu noć.

4. Svadba

Anketa koju je jedna web stranica za upoznavanje provela na 3000 muških ispitanika pokazala je čak trećina njih na tuđoj svadbi prevarila odsutnu partnericu. Većina njih kazala je kako ih je "ponio trenutak" i da im je naposljetku bilo žao zbog preljuba.

5. Teretana

'Preljub nije definiran samo seksualnim odnosom, on može biti i emocionalne prirode.'

Hormoni, znojna tijela, uska i oskudna odjeća – teretanu muškarci opisuju kao mjesto na kojem teško odolijevaju prilici da prevare partnericu.

6. Društvene mreže

Preljub nije definiran samo seksualnim odnosom, on može biti i emocionalne prirode što mnogim prevarenim ženama pada puno teže nego afera koja je započela isključivo zbog seksa. Posljednjih godina bilježi se sve veći porast broja emocionalnih preljuba na društvenim mrežama, a Facebook, Instagram, Twitter i Snapchat također su postali mjesta na kojima muškarci traže ljubavnicu.

7. Stan najboljeg prijatelja

Muškarci jedni drugima čuvaju leđa gotovo u svim situacijama. Stoga ne treba čuditi da to isto rade i kada su u pitanju afere. To ne znači da najbolji prijatelj nužno odobrava preljub, ali u većini slučajeva zažmirit će na jedno oko i "pomoći" svom prijatelju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju