Dodaci prehrani u današnje vrijeme neizostavni su saveznik u borbi s raznim tegoba kao što su stres, umor i manjak energije, a neredovita i neuravnotežena prehrana dodatno pridonose situaciji.

 Stoga ne iznenađuje činjenica da svjetski nutricionistički trendovi ukazuju na sve veću potrošnju dodataka prehrani koji nadoknađuju brojne vitamine, minerale i ostale aktivne tvari koji su potrebni organizmu. Taj je trend prepoznala i tvrtka Fidifarm, koja je kreirala novu, raznoliku, premium liniju dodataka prehrani - Premium Green, namijenjenu osviještenoj, zaposlenoj, sve zahtjevnijoj mlađoj publici koja od proizvoda traži najbolje.

PR PR

Iz Premium green linije proizvoda svatko može odabrati dodatak prehrani prema svojim potrebama, jer se njihova linija sastoji od čak 5 proizvoda - Beauty Complex, Marine Magnesium, Detox Liver, Stress balance i Immuno complex. Tako će žene koje žele zdravu i lijepu kosu, kožu i nokte, zasigurno odabrati njihov Beauty Complex koji sadrži dovoljno nutrijenata da zasjaje punom snagom, dok je Marine Magnesium savršen za sve sportaše i osobe koje se bave nekom tjelesnom aktivnosti i osjećaju nedostatak energije. Marine magnesium dodatak je prehrani za zdravlje živčanog sustava i zdravlje mišića koji sadrži prirodni magnezij iz mora. Namijenjen je svima koji žele očuvati zdravlje živčanog sustava i mišića, kao i onima koji svakodnevnom prehranom ne uzimaju dovoljno magnezija. Novitet u njihovoj liniji je Immuno Complex premium dodatak prehrani koji je stigao u pravo vrijeme, jer će svojom dozom vitamina C zasigurno pomoći imunitetu u ovo proljetno doba kada je okoliš ispunjen zrncima peludi i alergenima.

Svi Premium green proizvodi sadrže vrhunske brendirane sastojke, iz prirodnog izvora, a u kreiranju premium linije dodatka prehrani vodilo se računa o svemu pa je tako većina proizvoda pogodna za vegetarijance i ne sadrže gluten. Sve prednosti ovih suplemenata prepoznale su i poznate dame na društvenoj sceni kao što su Ingrid Divković, Iva Bele, ali i naše beauty influencerice koje je posebno oduševio upravo Beauty complex.

PR PR

,,Dodaci prehrani mogu biti od velike koristi svima koji svojom prehranom ne unose dovoljno vitamina, minerala i ostalih nutrijenata za kvalitetno i zdravo funkcioniranje organizma, a u današnje užurbano doba malo tko to uspijeva. Zato tu nastupaju Premium Green dodaci prehrani koji svojim sastavom pomažu nadoknaditi sve što se redovitim putem kroz prehranu ne može ″, kratko je objasnila direktorica Fidifarma, Maja Kovač.

Premium green proizvode možete nabaviti u Farmacia ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama, svim bolje opremljenim ljekarnama, te u Bio&Bio trgovinama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju