Kada su neraskidiva prijateljstva u pitanju, rijetko što može nadmašiti posebnu vezu koju dijelimo s našim četveronožnim suputnicima – psima. Ti neumorni i živahni istražitelji, s kojima je svaki dan nova pustolovina, vrsni su mađioničari koji znaju kako pronaći najtanju nit i uvući nam se u srce, pa smo zbog te ljubavi spremni učiniti sve kako bismo im pružili život pun igre i veselja.

Galerija Pet centar Pet centar Pet centar +6 Pet centar

Osim zabavnih zajedničkih aktivnosti i dugih šetnji u kojima njuškajući neprekidno istražuju svijet oko sebe, za kvalitetan život naših ljubimaca najvažnija je balansirana prehrana, koja je ključan temelj za njihov dug i zdrav život, dlaku, čvrste mišiće, čiste zube, kao i optimalnu probavu te otporne zglobove: "Osim osnovne prehrane, jednako su važne i poslastice, kao i dodaci prehrani, a hrana mora biti uravnotežena ovisno o dobi psa i veličini. Isto tako, potrebe su različite, ovisno o stanju psa", rekla nam je Tanja Krulc, dr. med. vet.

Pri odabiru hrane u obzir bismo, kaže Tanja, trebali uzeti i dob, veličinu, kondicijsko stanje psa, kao i način života, odnosno koliko vremena provodi u prirodi. Primjerice, hrana za štence bogatija je bjelančevinama, ugljikohidratima i mastima u odnosu na senior kategoriju jer su štenci još u razvoju i potrebna im je energetski bogatija hrana.

Pet centar Pet centar Foto: Tibor Marochini/Nova Studio

Širok asortiman i raznolika ponuda renomiranih europskih brendova, tvrdi Tanja, upravo je ono što Pet centar čini tržišnim predvodnikom koji svojim kupcima nudi nekoliko brendova hrane koja stiže direktno iz tvornice: "U super premium kategoriji to bi bio Rustican, u premium kategoriji Rasco te economy Remi. Najvažnije je naglasiti da su sva tri brenda dio kalkulatora uštede."

Iako se nalazimo u godini punoj izazova, kada posebno pazimo na troškove, kvaliteta je nešto od čega sigurno ne odustajemo, a Pet centar u svojem bogatom asortimanu kupcima nudi idealan omjer cijene i kvalitete te je zbog toga kalkulator uštede važan alat koji će jednako usrećiti njuškice, s vlasnicima sačuvati budžet, i to na godišnjoj razini.

Pet centar Pet centar Foto: Tibor Marochini/Nova Studio

"Kalkulator uštede pokazuje vrijednost koju kupac dobiva za svoj novac kupujući naše kvalitetne brendove, računa očekivanu godišnju uštedu temeljem tjelesne mase psa uspoređujući redovne cijene i tako im olakšava izračun troška hranjenja svog ljubimca", ističe Tanja. U padajućem izborniku na web-stranici Pet centra potrebno je odabrati hranu koju ljubimac trenutačno jede, a kalkulator će je usporediti s hranom brendova Pet centra i izračunati koliko se novca može uštedjeti pametnijim odabirom.

Kako bi se dodatno olakšalo vlasnicima njuškica, tijekom cijele godine u ponudi Pet centra mogu se pronaći artikli sa sniženim cijenama u svim kategorijama i oblicima hrane za pse, kupci mogu birati između mokre i suhe hrane te pronaći onu koja njihovim kućnim ljubimcima najviše odgovara. Prilikom bilo kakve nedoumice ili pitanja, za sugestiju ili savjet njihovo je educirano osoblje uvijek spremno pomoći, govori Tanja: "Nama se kupci uvijek mogu obratiti za savjet, a pogotovo bih pri tome naglasila važnost naših veterinarskih ljekarni, koje ima većina naših poslovnica. U njima se uvijek može dobiti savjet naših veterinara, kao i kupiti veterinarsko-medicinski proizvodi ili veterinarske dijete."

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Pet centar po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju