Izgleda da su hladni zimski dani napokon iza nas i pravo je vrijeme da zimsku obuću zamijenimo laganijom proljetnom. U nastavku saznajte kojim to modelima obuće francuski Vogue predviđa veliku popularnost ovog proljeća.

Galerija Srebrne štikle brenda Ego Ego, 34,99 funti (303 kuna) Bershka, 179 kuna +7 Sarto, 489 kuna

1. Srebrne cipele

U kolekcijama brojnih modnih kuća za proljeće/ljeto 2019. godine vidjeli smo razne cipele inspirirane diskoerom, a među prikazanim modelima prednjačili su oni srebrne boje ili sa srebrnim detaljima. Bez obzira na to radi li se o salonkama, gležnjačama ili sandalama, srebrno je ovog proljeća "in".

Ego, 34,99 funti (303 kuna) Ego, 34,99 funti (303 kuna) (Foto: Ego)

2. "Bajkerske" čizmice

Elegantne gležnjače su super i uvijek su u modi, ali nećete pogriješiti ako u nadolazećoj sezoni posegnete za ležernijim "bajkerskim" modelima ukrašenima remenčićima ili lancima.

Bershka, 179 kuna Bershka, 179 kuna (Foto: Bershka)

3. Obuća ukrašena perjem

Svaka nova sezona donese nam novi ukras koji dominira obućom, a u sezoni proljeće/ljeto 2019. godine to je - perje. Nakon vladavine resica i zakovica, perje je dodatak koji prema mišljenju Voguea nećemo moći izbjeći sljedećih nekoliko mjeseci.

Sarto, 489 kuna Sarto, 489 kuna (Foto: Nordstrom)

4. Bijele cipele

Sudeći prema rezultatima naših anketa, Hrvatice baš i nisu zavoljele trend bijelih cipela. Novu priliku za to dobit će u nadolazećoj sezoni jer vladavina bijele obuće ne prestaje.

Dorothy Perkins, 45 funti (390 kuna) Dorothy Perkins, 45 funti (390 kuna) (Foto: Dorothy Perkins)

5. Neobične potpetice

Što manje tradicionalno, to bolje. Tako bi moglo glasiti pravilo o odabiru potpetica za ovo proljeće.

Zara, 449 kuna Zara, 449 kuna (Foto: Zara)

6. Platforme

Ljubiteljice platformi mogu odahnuti. Iako su posljednjih nekoliko sezona bile visoko na listi nepoželjne obuće, platforme se vraćaju u velikom stilu zahvaljujući "odobrenju" mnogih cijenjenih modnih kuća.

Lialine (Shoebox), 649 kuna Lialine (Shoebox), 649 kuna (Foto: Shoebox)

7. Masivne tenisice

Zaboravite na klasične casual modele jednostavnog oblika. Masivne tenisice i dalje su u trendu, pogotovo modeli s platformom.

Pepe Jeans (Shoebedo), 649 kuna Pepe Jeans (Shoebedo), 649 kuna (Foto: Shoebedo)

8. Cipele s četvrtastim vrhom

U proteklim sezonama svjedočili smo povratku špičastog vrha, a sada će ga zamijeniti onaj četvrtastog oblika.

Jeffrey Campbell, 696 kuna Jeffrey Campbell, 696 kuna (Foto: Nordstrom)

9. Netradicionalne balerinke

Svako novo proljeće donese i neke inovativne modele balerinki. Razigrajte svoje odjevne kombinacije odabirom netipičnih modela poput, na primjer, cut out balerinki.

Dorothy Perkins, 18 funti (156 kuna) Dorothy Perkins, 18 funti (156 kuna) (Foto: Dorothy Perkins)

10. Modeli s istaknutim logom

Pitanje je kako će na ovaj trend reagirati Francuskinje kojima je nošenje odjevnih komada, cipela i modnih dodataka s istaknutim logom brenda jedan od najvećih prekršaja.

Prada, 450 eura (3342 kune) Prada, 450 eura (3342 kune) (Foto: NET-A-PORTER)

Pogledajte i:

Štikle za mladenke: 10 modela koje ćete željeti nositi i poslije vjenčanja Štikle u nježnoj nijansi klasičan su izbor za vjenčanje Štikle za mladenke koje se mogu nositi i poslije vjenčanja - 7 Štikle za mladenke koje se mogu nositi i poslije vjenčanja - 10 +7 Štikle za mladenke koje se mogu nositi i poslije vjenčanja - 9

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju