Na slatkim su mukama mladenke kada biraju cipele za vjenčanje. Iako će se ispod dugačke vjenčanice, kakve bira većina mladenki, cipele vidjeti samo u nekim trenucima (tijekom fotografiranja, plesa i slično), mladenke žele da su njihove cipelice savršene baš poput haljine, ali važna je i udobnost.

Galerija Štikle u nježnoj nijansi klasičan su izbor za vjenčanje Štikle za mladenke koje se mogu nositi i poslije vjenčanja - 7 Štikle za mladenke koje se mogu nositi i poslije vjenčanja - 10 +7 Zara, 549,90 kn

Za dan svog vjenčanja žene najčešće biraju cipele u bijeloj, nude, srebrnoj, puderastim i sličnim blagim nijansama koje će se najljepše uklopiti uz vjenčanicu. Neke dame odlučuju se udati i u vrsti obuće "netipičnoj" za tu prigodu kao što su balerinke i tenisice, ali štikle su i dalje na prvom mjestu.

Za dan svog vjenčanja žene najčešće biraju cipele u bijeloj, nude, srebrnoj, puderastim i sličnim blagim nijansama



Cipele i sandale s visokom potpeticom izgledat će vrlo ženstveno i lijepo, a mladenka će se u njima osjećati još posebnije. Baš zato provjerili smo ponudu štikli za mladenke u trgovinama te izdvojili modele koje ćete željeti nositi i poslije vjenčanja.

Deset krasnih modela cjenovnog ranga od 150 do 2264 kuna pogledajte u fotogaleriji.

Štikle za mladenke koje se mogu nositi i poslije vjenčanja - 1 H&M, 150 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju