Jennifer Aniston će 11. veljače ispuhati 50 svjećica na rođendanskoj torti. Unatoč tome i dalje je smatraju jednom od najljepših žena svijeta. Štoviše, titulu najljepše žene svijeta prema mišljenju časopisa People dobila je 2016. godine kad je imala 47 godina.

Galerija Jennifer Aniston Jennifer Aniston predstavnica je žene vodenjaka Avanture nezaboravne šestorke trajale su 10 sezona +3 Jennifer Aniston

No nisu je oduvijek obasipali pažnjom i komplimentima. U osnovnoj školi znala je čuti pogrde od svojih kolega.

Bila sam jedna od one djece koju su drugi voljeli izrugivati. Tijekom petog, šestog i sedmog razreda bila sam u jednom čudnom periodu, malkice debeljškasta, priznala je Jennifer Aniston za magazin InStyle zbog čega je bila nesmotrenih dječjih uvreda.

Zahvaljujući zdravim navikama stesala je svoju liniju do savršenstva, a u pedesetima izgleda bolje nego ikad prije.

Nakon buđenja lijepa glumica ispija svoj eliksir ljepote – malo zagrijane obične vode s nekoliko kriški limuna kojime potiče rad metabolizma i sagorijevanje kalorija. Svako jutro meditira i vježba s osobnim trenerom, a obožava i trčati te izvoditi jogu.

Ujutro konzumira shake od voća, proteinskog praha, zelenog povrća i malo kakaa ili pečena jaja s avokadom. Za ručak obično pojede nemasnu piletinu ili ribu pripremljenu na pari s povrćem, a kada kada osjeti potrebu za grickalicama bira one zdrave poput artičoka sa senfom, te svježi krastavac i stapke celera s humusom.

Kako se Jennifer Aniston mijenjala kroz godine provjerite u našoj fotogaleriji.

Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston uskoro će napuniti 50 godina (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju