Stilski izričaj Sharon Stone zapravo nije lako opisati. Slavna 64-godišnja glumica često iznenađuje svojim modnim odabirom i neuobičajenim kreacijama na crvenom tepihu, a onda se pojavi na nekom javnom događanju u potpuno klasičnoj kombinaciji.

Galerija Sharon Stone u jakni modne kuće Dolce & Gabbana tijekom boravka u Italiji Sharon Stone u jakni modne kuće Dolce & Gabbana tijekom šetnje Beverly Hillsom Sharon Stone u brokatnoj predimenzioniranoj jakni modne kuće Dolce & Gabbana +1 Predimenzionirana jakna modne kuće Dolce & Gabbana

Isto vrijedi i za njezine svakodnevne kombinacije koje nosi privatno. Ovisno o raspoloženju, ponekad će za sređivanje obveza odabrati maksimalno ležernu odjeću, a ponekad iznenaditi haute couture komadima.

Tako je ovaj put prošetala Beverly Hillsom u živopisnoj kombinaciji koja se sastojala od traperica s poderanim detaljima, klasične bijele bluze te jakne i salonki modne kuće Dolce & Gabbana.

Sharon Stone u brokatnoj predimenzioniranoj jakni modne kuće Dolce & Gabbana Sharon Stone u brokatnoj predimenzioniranoj jakni modne kuće Dolce & Gabbana (Foto: Profimedia)

S obzirom na to da je jedno od njihovih zaštitnih lica, ne čudi to što Sharon u svom ormaru ima mnogo komada slavnog talijanskog brenda.

Predimenzioniranu brokatnu jaknu s cvjetnim uzorkom već je nosila u srpnju ove godine prilikom boravka u Italiji, a tada ju je kombinirala uz ljetnu haljinu.

Predimenzionirana jakna modne kuće Dolce & Gabbana Predimenzionirana jakna modne kuće Dolce & Gabbana (Foto: Dolce & Gabbana)

Jakna Sharon Stone...

glasova:

Ovaj put njome je nadopunila obične traperice i majicu. Oversizded jakna na prvi je pogled malo glomazna i ovisno o kutu malo previše široka, ali točno tako predimenzionirani modeli i moraju izgledati.

Sharon Stone u jakni modne kuće Dolce & Gabbana tijekom boravka u Italiji Sharon Stone u jakni modne kuće Dolce & Gabbana tijekom boravka u Italiji (Foto: Profimedia)

Oni su odmak od klasičnih krojeva koji prate tijelo, a njihov cilj je dekonstrukcija tradicionalne siluete te poigravanje s oblikom. Upravo zato ni nisu dobar odabir za osobe koje vole standardne krojeve i klasičan izgled, nego su rezervirani za ljubitelje modnih eksperimenata.

Sharon Stone u jakni modne kuće Dolce & Gabbana tijekom šetnje Beverly Hillsom Sharon Stone u jakni modne kuće Dolce & Gabbana tijekom šetnje Beverly Hillsom (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju