Trend nošenja predimenzioniranih komada odjeće koji skrivaju žensku siluetu suvereno vlada modnim pistama i street style kombinacijama već posljednjih nekoliko sezona. Njezine velike ljubiteljice bile su mnoge poznate dame – od Billy Eilish do Belle Hadid.

Galerija Konstrakta na Beoviziji 2023. godine Konstrakta je nosila plavo predimenzionirano odijelo Konstrakta obično bira udobne i šire modele za svoje nastupe +0 Konstrakta voli predimenzioniranu odjeću

I srpska umjetnica Ana Đurić Konstrakta ljubiteljica je ovoga trenda, što je pokazala i na Beoviziji, odnosno prvoj polufinalnoj večeri srpskog izbora za pjesmu Eurovizije, koja je sinoć održana u Beogradu.

Kao prošlogodišnja pobjednica Konstrakta je jučer dobila priliku podsjetiti okupljenu publiku na svoj veliki hit "In corpore sano", s kojim je osvojila i zavidno peto mjesto na Eurosongu 2022. godine.

Za ovu priliku odabrala je predimenzionirano odijelo u tamnoplavoj boji od baršunaste tkanine, koje je u potpunosti sakrilo njezinu ženstvenu siluetu. Odijelo je bilo sastavljeno od hlača visokog struka širokih nogavica i odgovarajućeg sakoa s dubokim džepovima koji joj je dopirao do bedara.

Konstrakta je nosila plavo predimenzionirano odijelo Konstrakta je nosila plavo predimenzionirano odijelo (Foto: Antonio Ahel/ATA/Pixsell)

Ispod odijela nazirala se dolčevita u svjetlijoj plavoj boji, a preko koje je nosila debelu ogrlicu. Ispod širokih nogavica provirivale su pak crne robusne cipele.


Iako ovaj stajling nije neočekivan kada je u pitanju ekscentrična srpska umjetnica, mnogi komentatori na društvenim mrežama ustanovili su da je možda ipak malkice preširok.

Konstrakta: Kombinacija za žene koje nisu rob trendova i cijene udobnost Konstrakta na Belgrade Beer Festu Konstrakta na Belgrade Beer Festu Konstrakta u bijeloj kombinaciji na Belgrade Beer Festu +0 Konstraktu najčešće viđamo u odjevnim komadima udobnog kroja

Konstrakta: Nastup na Eurosongu u najpoznatijim cipelama s hrvatskim potpisom Konstrakta na eurovozijskom nastupu u Torinu Konstrakta na eurovozijskom nastupu u Torinu +0 Konstrakta

Konstrakta je prvu polufinalnu večer otvorila svojom novom pjesmom "Evo, obećavam!" u ljubičastom odijelu sastavljenom od maksi suknje, košulje dugih rukava i sakoa podvrnutih rukava. Kako zvuči njezina nova pjesma, poslušajte u videu u nastavku teksta.

Kako ocijenjujete Konstraktino plavo odijelo?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju