Ljubiteljice parfema oduševit će vijest da postoji ukras za bor u obliku bočice parfema.

Želite li ovih blagdana svoju božićnu jelku ukrasiti jednim ženstvenim detaljem, dekoracija za bor u obliku bočice parfema mogla bi biti savršen izbor.

Ukras za bor u obliku bočice parfema iz trgovine H&M Home - 3 H&M Home, 38 kuna (Foto: H&M Home)

Bočica je izrađena od stakla u kombinaciji rose gold i bijelih pruga s natpisom Eau de Parfum, pomalo retro dizajna, te će se lijepo uklopiti s drugim tradicionalnim ukrasima za božićnu jelku.

Presvlaka za WC školjku koja svira "Jingle Bells" kad se Rudolphu pritisne nos Presvlaka za poklopac WC školjke s likom Rudolpha koji svira Jingle Bells kad mu se pritisne nos - 1 Presvlaka za poklopac WC školjke s likom Rudolpha koji svira Jingle Bells kad mu se stisne nos - 2 Presvlaka za poklopac WC školjke s likom Rudolpha koji svira Jingle Bells kad mu se pritisne nos - 4 +0 Presvlaka za poklopac WC školjke s likom Rudolpha koji svira Jingle Bells kad mu se stisne nos - 3

Ukrasi za bor u obliku srčeka koji se ne mogu razbiti - 5 Tako su medene! Kuglice za bor u obliku srčeka koje se ne mogu razbiti

Bočica ima i svjetlucavi zlatni čep te zlatnu špangicu kojom se objesi na drvce.

Kupiti se može u online trgovini H&M Home po cijeni od 4,99 eura (oko 38 kuna).

Ukras za bor u obliku bočice parfema iz trgovine H&M Home - 1 Ukras za bor u obliku bočice parfema iz trgovine H&M Home (Foto: H&M Home)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju