Uz nastupe glazbenih zvijezda 2Cellos i Olivera Dragojevića te poseban blagdanski meni Esplanadine šefice kuhinje Coca-Colini partneri i gosti uživali su u vrhunskome doživljaju i bajkovitome blagdanskom ugođaju.

Na jedinstvenoj svečanoj večeri održanoj u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade Zagreb Coca-Cola u Hrvatskoj impresionirala je brojne ugledne predstavnike hrvatske poslovne zajednice i diplomatskog zbora priredivši im pravu božićnu čaroliju. Domaćica večeri bila je glavna direktorica Coca-Cole HBC za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju Maria Anargyrou-Nikolić.

U bajkovitome ugođaju Smaragdne dvorane, koju je za ovu priliku posebno uredio Saša Šekoranja, za sjajnu atmosferu pobrinuli su se 2Cellos, Oliver Dragojević u pratnji Ante Gele i Frajle. Goste je na kraju večeri posebno oduševio zajednički nastup 2Cellos i Olivera Dragojevića, a njihova nadahnuta izvedba legendarne Oliverove pjesme Moj galebe na najljepši je način zaključila ovu blagdansku zahvalu tvrtkinim kupcima i partnerima.

Osim u vrhunskoj glazbi Coca-Colini gosti uživali su i u vrhunskim gastronomskim kreacijama Ane Grgić, koja je za tu prigodu osmislila poseban blagdanski jelovnik, a najsretniji gosti nagrađeni su i ekskluzivnom bocom iz ograničenoga izdanja Jacka Daniel'sa Frank Sinatra Century, proizvedenoga u čast stotoga rođendana legendarnoga pjevača i glumca.

Među dvjestotinjak gostiju bili su i Ante Todorić, izvršni potpredsjednik Agrokora za maloprodaju, Ljerka Puljić, članica Nadzornog odbora Agrokora, Marc Carena, predsjednik Uprave METRO Hrvatska, Stoyan Ivanov, direktor franšize Coca-Cole za Bugarsku, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju, Eleni Gerokostopoulou, veleposlanica Helenske Republike u RH, Mike Rousek, komercijalni ataše Američke ambasade u RH, Vedrana Jelušić Kašić, direktorica EBRD-a za Hrvatsku, Ivan Vidaković, direktor Microsofta Hrvatska i dugogodišnji predsjednik Američke gospodarske komore, Robert Markt, izvršni predsjednik Hrvatskog Crvenog križa te brojni ugledni uzvanici iz poslovnog i medijskog svijeta.

Oduševljeni komentari gostiju da je ovakvu jedinstvenu božićnu večer mogla pripremiti samo Coca-Cola potvrđuju da su domaćini uspjeli u namjeri da za svoje partnere i suradnike pripreme doživljaj koji će se dugo pamtiti.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju