Baš kao i moda, "beauty" trendovi mijenjaju se svake sezone i sa sobom donose zanimljive novitete, a jedan trend uređivanja noktiju upravo izaziva veliko zanimanje

"Piercing" smo navikli vidjeti na neuobičajenim dijelovima tijela, ali ne i na – noktima. Upravo su taj trend uređivanja noktiju u posljednje vrijeme zdušno prihvatile brojne beauty blogerice koje na društvenim mrežama redovito objavljuju fotografije svoje manikure.

 

A photo posted by Rebecca Potzner (@beckuhbeck) on

Zapravo je u pitanju povratak trenda koji je započeo u kasnim 80-ima. Veliku popularnost postigao je sredinom 90-ih. Što se mene tiče, ako vas to usrećuje, samo naprijed. Manikura je direktan kreativni način izražavanja nečije osobnosti. Zašto bi itko želio živjeti u sivom svijetu, kazala ja za Billboard Maria Salandra, kozmetičarka koja uređuje nokte slavnim damama poput Rihanne, Sandre Bullock, Viole Davis i mnogih drugih poznatih žena.

 

A photo posted by Snobette (@thesnobette) on

Nema sumnje da "piercing" na noktima izgleda efektno i može biti zanimljiv dodatak npr. dramatičnom večernjem modnom izdanju.

Ankete

(6233) Sviđa li vam se ideja 'piercinga' na noktima?

rezultati povratak glasova471
rezultati

Međutim, činjenica je da vas itekako može spriječiti u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, pogotovo ako se nalazi na svim noktima, a ne samo na jednom. Mi ćemo samo reći – tko voli, nek' izvoli.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju