Baš kao i moda, "beauty" trendovi mijenjaju se svake sezone i sa sobom donose zanimljive novitete, a jedan trend uređivanja noktiju upravo izaziva veliko zanimanje

"Piercing" smo navikli vidjeti na neuobičajenim dijelovima tijela, ali ne i na – noktima. Upravo su taj trend uređivanja noktiju u posljednje vrijeme zdušno prihvatile brojne beauty blogerice koje na društvenim mrežama redovito objavljuju fotografije svoje manikure.

 

A photo posted by Rebecca Potzner (@beckuhbeck) on

Zapravo je u pitanju povratak trenda koji je započeo u kasnim 80-ima. Veliku popularnost postigao je sredinom 90-ih. Što se mene tiče, ako vas to usrećuje, samo naprijed. Manikura je direktan kreativni način izražavanja nečije osobnosti. Zašto bi itko želio živjeti u sivom svijetu, kazala ja za Billboard Maria Salandra, kozmetičarka koja uređuje nokte slavnim damama poput Rihanne, Sandre Bullock, Viole Davis i mnogih drugih poznatih žena.

 

A photo posted by Snobette (@thesnobette) on

Nema sumnje da "piercing" na noktima izgleda efektno i može biti zanimljiv dodatak npr. dramatičnom večernjem modnom izdanju.

Sviđa li vam se ideja 'piercinga' na noktima?

glasova:

Međutim, činjenica je da vas itekako može spriječiti u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, pogotovo ako se nalazi na svim noktima, a ne samo na jednom. Mi ćemo samo reći – tko voli, nek' izvoli.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju