Španjolski kraljevski par prisustvovao je dodjeli nagrada Madridske udruge novinara koja se održala u palači Cybele. Prošle godine otkazana je zbog pandemije pa su ovom prilikom laureatima dodijeljena priznanja za njihov rad u 2019. i 2020. godini.

Galerija Kraljica Letizia uoči dodjele nagrada Kraljica Letizia na dodjeli nagrada u čizmama Stevea Maddena Kraljica Letizia svoje najdraže visoke čizma uvijek sakrije ispod suknje ili haljine +4 Kraljica Letizia u visokim čizmama Stevea Maddena

Letizia je za ovu prigodu opet "reciklirala" stare komade iz svog ormara i izgledala sjajno u njima.

Kraljica Letizia uoči dodjele nagrada Kraljica Letizia uoči dodjele nagrada (Foto: Getty Images)

Španjolska kraljica uvijek pronađe način da u svoju garderobu unese neke komade koji po zastarjelim pravilima odijevanja možda i nisu primjereni za ženu s njezinom titulom, ali ona ih kombinira tako dobro da joj nitko ništa ne može prigovoriti.

Kraljica Letizia na dodjeli nagrada u čizmama Stevea Maddena Kraljica Letizia na dodjeli nagrada u čizmama Stevea Maddena (Foto: Getty Images)

Dobar primjer za to su i visoke čizme koje sežu do bedara. Letizia u svom ormaru ima crni model Stevea Maddena od brušene kože koji obožava nositi, ali uvijek ih malo sakrije ispod haljine ili suknje.

Kraljica Letizia svoje najdraže visoke čizma uvijek sakrije ispod suknje ili haljine Kraljica Letizia svoje najdraže visoke čizma uvijek sakrije ispod suknje ili haljine (Foto: Getty Images)

Tako je napravila i na ovoj dodjeli nagrada. Kombinirala ih je s plisiranom "ombre" suknjom brenda Reiss, klasičnom crnom majicom te torbicom i kaputom Caroline Herrere.

Kraljica Letizia u visokim čizmama Stevea Maddena Kraljica Letizia u visokim čizmama Stevea Maddena (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju