U ožujku ovu sjajnu monodramu možete pogledati u petak 4. i u subotu 5.3. u 19h u Studiju EXIT u Gundulićevoj 37/1 u Zagrebu.

Predstava "Mala čuda" od svoje premijere 12.11. 2021. u Studiju EXIT ne prestaje nizati sjajne kritike i pohvale kako kazališnih stručnjaka tako i publike.

Ova tragikomična monodrama glumice Sanje Milardović koja se u ovom naslovu publici predstavlja kao autorica teksta, redateljica i glumica, zapravo je predstava vrlo slojevitog narativa koji fragmentirano prati sadašnjost i prošlost spisateljice Ane u kombinaciji sa nadrealnom i apsurdnom pričom izgrađenom oko Flore, glavnog lika njezinog romana.

U ožujku ovu sjajnu monodramu možete pogledati u petak 4. i u subotu 5.3. u 19 h u Studiju EXIT u Gundulićevoj 37/1. Ulaznice su dostupne online na internetskoj stranici Ulaznice.hr, na blagajni Teatra EXIT (Ilica 208) i sat vremena prije izvedbe na blagajni Studija EXIT (Gundulićeva 37/1).

Dakle, ovo je priča o ženi u tridesetima. Nazovimo je Ana.

Sanja Milardović u monodrami Mala čuda Sanja Milardović u monodrami Mala čuda (Foto: Uz dopuštenje Studija EXIT)

Ana je nenadano i naglo izgubila blisku osobu, a potom se svojim izborom potpuno izolirala od vanjskog svijeta i fokusirala na proces pisanja kako bi preživjela. Ana je uvijek puno osjećala i borila se (ponekad i za dvoje) no od tog trenutka kada je njezin dotadašnji život prekinut, preostalo je samo jedno – naći način za nošenje sa nametnutom stvarnošću i disfunkcionalnim svijetom koji ju okružuje. Njezin oporavak se postepeno pretvara u nepredvidljivo i bizarno putovanje pri kojem će pišući o Flori, neizmjerno mnogo naučiti o sebi.

U jednosatnom putovanju na relaciji unajmljenog stana u koji je Ana uselila tražeći mir i Florinog svijeta koji počiva na apsurdnim zakonitostima i diskutabilnim izborima, publika ima priliku otkriti je li teže biti čovjek ili kit, od kakvih čuda je sazdana svakodnevica svih nas, što su ideje koje dobivamo i gubimo svakim danom te kako nam one doslovno mogu spasiti život.

Projekt "Mala čuda" nastavak je platforme mladih autora umjetničke organizacije TeatruM i nastavak produkcije autorskih projekata tvz. ženskih priča i ženskih autorica.

Više o predstavama Studija EXIT pročitajte i ovdje:

Slika nije dostupna Teatar Exit: Provjerite koje sjajne predstave možete pogledati u siječnju

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju