U Teatru i Studiju EXIT u ovome tjednu čeka vas pregršt smijeha, emocija i zabave jer žele, kažu, da nam takva i bude 2022. godina.

Siječanjski program otvaraju novom predstavom ''MALA ČUDA'' koje je oduševila kritiku, ali i publiku čemu svjedoče izvedbe koje su rasprodane od premijere.

''MALA ČUDA'' autorski je projekt glumice Sanje Milardović, a na rasporedu je u četvrtak 20. i u petak 21.1. u 19h u Studiju EXIT u Gundulićevoj 37/1.

U Teatru EXIT u Ilici 208 u četvrtak 20.1. u 20h zabavite se na hit predstavi ''FEŠTA''. Radi se o autorskom projektu dvoje mladih glumaca, Josipe Anković i Josipa Ledine, koji osim što potpisuju tekst i režiju ujedno igraju glavne uloge mladog bračnog para koji će vas kao svoje rođake, prijatelje, kumove i poslovne partnetnere dočekati na proslavi svoje 5. godišnjice braka na kojoj će vam otkriti baš sve o svojoj vezi.

U petak 21.1. na rasporedu je kultna predstava ''KAKO MISLIŠ MENE NEMA?!" za koju trenutno ulaznica više nema.

U subotu 22.1., također u Teatru EXIT, možete pogledati predstavu ''PLUĆA'' koja se u studenome 2021. sa Međunarodog festivala glumca u Nikšiću vratila sa sedmom nagradom po redu; Grand Prix za najbolju žensku ulogu koji je pripao Jadranki Đokić. Uz Jadranku Đokić, u ovoj duhovitoj i emotivnoj drami koja progovara o ljubavi i ekologiji, igra i Amar Bukvić.

Ulaznice su dostupne na blagajni Teatra EXIT (Ilica 208) 20., 21. i 22.1. od 18 do 20h. Ulaznice za predstavu ''MALA ČUDA'' dostupne su i na dan izvedbe u Studiju EXIT od 18 do 19h, gdje je moguće isključivo gotovinsko plaćanje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju