Od čega su napravljene male djevojčice? Od šećera i začina i svega što je lijepo. Ovo su stihovi iz jedne popularne engleske dječje pjesmice nastale u 19. stoljeću. Naravno, male djevojčice, ali i žene puno su više od samo 'lijepog', a sada mogu i same objasniti 'od čega su'

Beauty brend Carol's Daughter lansirao je novu kampanju u kojoj promovira pozitivan stav prema izgledu među ženama.

Od čega ste vi napravljene: ljubavi, osmijeha, elegantnog prkosa ili tvrdoglavog sarkazma?

Glavni cilj je podizanje svijesti o tome kako je izgled samo jedan mali element naše ženstvenosti, a naš karakter je ono što nas čini ženom.

U sklopu kampanje u online generatoru možete sami izraditi fotografiju s kojom ćete cijelom svijetu objasniti što se to krije u vašoj srži.

Od čega ste vi napravljene: ljubavi, osmijeha, elegantnog prkosa ili tvrdoglavog sarkazma? Koja je to osobina koja vas najbolje opisuje? Koja vas je karakterna crta obilježila?

Brend je zamolio žene da svoje fotografije, ako to žele, objave na Instagramu uz hashtag #BornAndMade i do sada je to napravilo više od 20 tisuća žena diljem svijeta. Naša mala redakcija pridružila se je ovoj kampanji u želji da još jednom ukažemo na to da je svaka žena posebna, svaka na svoj način. Naše fotografije možete pogledati u galeriji, a svoje napraviti ovdje.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju