Budite i vi jedan od sretnih polaznika programa Detox Mg, namijenjenog ženama i muškarcima, koji traje 21 dan pod stručnim nadzorom i uz potporu nutricionistice, a uključuje slijeđenje unaprijed zacrtanog jelovnika i jednostavnih aktivnosti.

Osjećate li da gubite ravnotežu iznutra i izvana, nemate energije i htjeli biste poboljšati raspoloženje te biti zadovoljni u svom tijelu i sa svojim tijelom, vrijeme je za ozbiljnu detoksikaciju odnosno Detox Mg. Ovaj program nikako nije nepromišljena, brza instant dijeta koja uključuje skupe dodatke prehrani i nedostupne namirnice.

To mogu potvrditi i zadovoljne sudionice prošlogodišnjeg Donat Detox Mg programa od kojih se posebno ističe Aleksandra Svećnjak koja je u 3 tjedna izgubila čak 7 kilograma.

''Nisam to očekivala. Ja sam u prva četiri dana izgubila 2 i pol kile. Naučila sam se jesti drugačije. Smisao programa nije u tome da ja tri tjedna ne jedem ništa, lijepo smršavim i poslije nastavim žderati ćevape s lukom nego da nastavim s dobrim navikama.'', kaže Aleksandra.

Sve prošlogodišnje sudionice primijetile su da imaju više energije i nikada se nisu vratile starim navikama jer se i dalje žele osjećati dobro. Preporučuju program svima koji žele da se njihov organizam odmori od teške hrane i napuni elanom.

Budite i vi jedan od sretnih polaznika detoksikacijskog programa, namijenjenog ženama i muškarcima, koji traje 21 dan pod stručnim nadzorom i uz potporu nutricionistice, a uključuje slijeđenje unaprijed zacrtanog jelovnika i jednostavnih aktivnosti. Priušti svojem tijelu najbolje prirodnom detoksikacijom prema programu Detox Mg i PRIJAVI SE još danas jer je broj mjesta ograničen, a prijave traju do 20. listopada, 2016.

5 OSNOVNIH PRAVILA PROGRAMA Detox Mg:

1. Program propisuje smanjenje konzumacije čvrste hrane i izbacuje određenu alergenu hranu čime se smanjuje opterećenje probavnog trakta.

2. Tijelo pokreće postupak dubinskog čišćenja otprilike osam sati nakon posljednjeg obroka, i ono traje oko četiri sata. Zato je važno ne uzimati hranu između večere i doručka u trajanju od 12 sati.

3. Pridržavate li se načina prehrane propisane programom, regulirat ćete ravnotežu kiselina i baza u svojem tijelu, što zna biti uzrok brojnih bolesti.

4. Namirnice preporučene programom odlični su saveznici pravilnog rada jetre koja uklanja otpadne tvari iz organizma.

5. Nakon što se toksini izluče iz stanica, tijelo ih mora u potpunosti ukloniti uz tijela, što je lakše postići uz tehnike i dodatke programa Detox Mg.

KOME PROGRAM DETOX MG NIJE NAMIJENJEN?

S obzirom da je riječ o posebnom načinu prehrane, program Detox Mg nije namijenjen dijabetičarima, osobama sa smetnjama u prehrani i s vrlo malo energije, bolesnicima s hipoglikemijom, hipotireodizmom i karcinomom, osobama koje se oporavljaju od kirurškog zahvata, trudnicama i dojiljama.

Program traje 21 dan, namijenjen je ženama i muškarcima, a uključuje slijeđenje unaprijed zacrtanog jelovnika i jednostavnih aktivnosti. Ako se do sad još nisi, prijavi se odmah putem ove PRIJAVNICE.


Za prijavu imaš samo tri dana. Stoga, požuri. Možda ćeš se baš ti naći u odabranom društvu koji će se resetirati uz DETOX MG.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju