Statistika pokazuje da će se polovica svih muškaraca na svijetu do 50 godine života suočiti se s gubitkom kose. Pritom će 25 posto muškaraca koji će oćelavjeti prve znakove gubitka kose primijetiti prije 21. rođendana.

Opadanje kose čest je problem muškaraca i njihov veliki kompleks, zbog kojeg se mnogi ne osjećaju dovoljno samouvjereno. Ne čudi stoga što na tržištu postoje različiti lijekovi, tretmani i postupci koji pomažu u prevenciji gubitka kose, ali i rješavanju problema nakon što kosa počne opadati.

Ne čudi niti činjenica što su mnogi muškarci – a pogotovo javna lica – spremni isprobati različite metode kako bi im kosa izgledala što gušće i bujnije.

Jennifer Lopez je velika ljubiteljica ekstenzija za kosu 10 dokaza da slavne dame nemaju tako bujnu kosu kao što se čini

Perike i tupei bili su u prošlosti čest izbor za gospodu koja gubi kosu, a u posljednjih desetak godina značajno se promijenila tehnologija transplantacije kose, pa se i na ovaj korak odlučuje sve veći broj muškaraca.

No, većina i dalje šuti o tome.

Jedan od rijetkih slavnih muškaraca koji je na svojim društvenim mrežama javno potvrdio da se podvrgao transplantaciji kose jest Wayne Rooney.

Visoke žene i niski muškarci - 7 Visoke žene i niski muškarci: 10 slavnih parova kojima centimetri nisu važni

Cristiano Ronaldo prije i nakon što je sredio zube Prije nego što su sredili zube: Sedam transformacija slavnih muškaraca o kojima se i danas priča

Samo da potvrdim svojim pratiteljima. Išao sam na transplantaciju kose. Počeo sam ćelavjeti s 25 godina, zašto ne. Oduševljen sam rezultatima, napisao je britanski nogometaš na svojem Twitteru još u lipnju 2011. godine.

Kod kojih se sve slavnih muškaraca vidi promjena na kosi u posljednjih dvadesetak godina, provjerite u našoj fotogaleriji.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju