Deichmann je ponovo pripremio vruću ljetnu akciju! Na policama poslovnica u cijeloj zemlji sada se nalaze najpoželjniji modeli ljetne obuće za cijelu obitelj. Istražite ponudu i obogatite svoj ormar prije odlaska na godišnji odmor – po najpovoljnijim, sniženim cijenama i do -50%!

Ako još niste stigli obaviti ljetni shopping, ili se nikako ne možete odlučiti kakvu vrstu sandala i lagane ljetne obuće želite nositi ovo ljeto, veliko sniženje u Deichmannu moglo bi vas itekako razveseliti. Sandale, mokasinke, natikače, balerinke te zatvorena obuća – sve to pronašli smo na policama Deichmanna, a ovo je samo djelić onoga što vas sve do 26. srpnja čeka na sniženju!

Najudobnije je u sandalama
PR PR (Foto: PR)
Pružite odmor svojim stopalima i odaberite kvalitetne i udobne sandale i natikače koje ove godine dolaze u brojnim stilovima. Idealne za boravak u gradu, odlazak na plažu i cjelodnevno nošenje, sandale i natikače bit će vaš prvi odabir kada je u pitanju ljetna obuća. Na sniženjima u Deichmannu pronaći ćete trendy modele, udobne sportske sandale i natikače, ali i elegantne potpetice za ljetne izlaske.

PR PR (Foto: PR)

Uzbudljivi sportski modeli
Najuzbudljivija sniženja na ljetnoj promociji odnose se na modele vrhunskih tenisica planetarno popularnih brendova kao što su Nike, adidas, Puma, Fila i drugi. Tenisice za sve vrste aktivnosti, kao i udobni svakodnevni modeli poput court tenisica u Deichmannu su sniženi i do 50%, što ove trgovine čini omiljenom destinacijom svih zaljubljenika u sportsku eleganciju. Ako ste i vi u potrazi za novim parom kvalitetnih tenisica, do 26. srpnja ne propustite posjetiti Deichmann i uživajte u širokom izboru najkvalitetnije sportske obuće za sve uzraste i spolove.

PR PR (Foto: PR)

Više od obuće
Zaljubljenici u modne dodatke dobro znaju kako će u Deichmannu, osim vrhunskog izbora obuće, pronaći i moderne, praktične i raznovrsne modne dodatke. Torbice, novčanici i ruksaci također su se našli u ljetnoj promociji, pa se na sniženju mogu pronaći predivne ženske torbice, sportski ruksaci i torbe te torbice na nošenje oko struka kao idealan izbor za godišnji odmor. Modni dodaci u Deichmannu podjednako će razveseliti žene, muškarce, ali i mališane.

PR PR (Foto: PR)

Deichmann je omiljeno odredište za kupovinu sportske i trendy obuće za cijelu obitelj, a sve do 26. srpnja ovdje možete uživati u velikom izboru obuće po cijenama sniženima i do 50%. Posjetite web stranicu Deichmanna i istražite ponudu!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju