Princ Charles i njegova supruga Camilla s dvodnevnog posjeta Hrvatskoj ponijeli su mnoge darove među kojima su i pokloni za njihove unuke, princa Georgea i princezu Charlotte. Najmlađe članove britanske kraljevske obitelji razveselit će i dva posebna licitarska srca iz Osijeka

Obilazeći štandove na osječkom Trgu sv. Trojstva u Tvrđi britanski princ Charles i njegova supruga Camilla, vojvotkinja od Cornwalla, oduševili su se rukotvorinama domaćih proizvođača.

Princ George i princeza Charlotte od Osječana su dobili dva posebna licitarska srca

Od svojih domaćina Charles i Camilla dobili su mnoge poklone, a među njima su i darovi za najmlađe članove britanske kraljevske obitelji, dvogodišnjeg princa Georgea i desetomjesečnu princezu Charlotte.

Charles i Camilla tako su u svoje kofere spakirali i dva licitarska srca na kojima pišu imena princa Georgea i njegove sestrice Charlotte. Licitarska srca dio su hrvatske tradicije, a sada će svoje mjesto naći i u domu princa Williama i Catherine Middleton, roditelja princa Georgea i princeze Charlotte.



Catherine Middleton i princ William nedavno su bili na skijanju, a ovdje pogledajte fotografije snježne idile Catherine Middleton i princa Williama s djecom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju