Catherine Middleton i princ William ugostili su američkog predsjednika Baracka Obamu i njegovu suprugu Michelle Obamu u njihovu domu u palači Kensington u Londonu. Ondje su se predsjednik i prva dama SAD-a upoznali s princem Georgeom koji ih je dočekao u pidžami

Dvogodišnji princ George bio je glavna zvijezda druženja američkog predsjednika Baracka Obame i njegove supruge Michelle Obame s Catherine Middleton i princem Williamom u palači Kensington. Preslatki George američkog predsjednika dočekao je u pidžamici, kućnom ogrtaču i papučama jer mu se bližilo vrijeme za odlazak na spavanje.

Mama Catherine Middleton dozvolila je princu Georgeu da na spavanje ode 15 minuta kasnije kako bi se podružio s američkim predsjednikom

Nakon što se rukovao s gostima George je sjeo na konjića kojeg mu je Obama darovao kada se rodio, a mališan se prvom čovjeku SAD-a i zahvalio na tom daru. Mama Catherine dozvolila je malom Georgeu da ostane budan 15 minuta duže kako bi se mogao podružiti s gostima iz Amerike. Pogledajte i 10 trenutaka u kojima je princ George osvojio svijet.

Nekoliko minuta nakon objave fotografija, dječji kućni ogrtač brenda My 1st Years kakvog nosi George, a čija je cijena 270 kuna, rasprodao se. U najopuštenijem kućnom izdanju bombončić George zaista je izgledao poput minijaturnog gospodina koji je još jednom svojom slatkoćom osvojio svijet.

Ujedno je ovo i prvi put da je javnost 'zavirilia' u palaču Kensington, dom Catherine Middleton i princa Williama. Pogledaje i vragolastog princa Georgea u sigurnim tatinim rukama.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju