Catherine Middleton uvijek privlači pažnju medija gdje god se pojavi, a njezine modne kombinacije rasprodaju se u trenu nakon što ih ona odjene. Ili je to barem slučaj kada vojvotkinja od Cambridgea obavlja protokolarne kraljevske dužnosti sama – ili u društvu supruga.

Galerija +0 Princ George, princeza Charlotte i princ Louis su vrlo razigrana djeca

Kada su s njima njihova djeca – sedmogodišnji princ George, petogodišnja princeza Charlotte i dvogodišnji Louis – mali medenjaci ukradu svu pozornost. Tako je bilo i na njihovom prvom službenom crvenom tepihu na londonskom West Endu.

Preslatku trojku roditelji su odveli u kazalište London Palladium na posebnu izvedbu pantomime po imenu "Pantoland" koja je upriličena kao još jedan način zahvale ključnim medicinskim radnicima i njihovim obiteljima na važnom radu ove godine tijekom pandemije koronavirusa.

Slika nije dostupna Život (ni)je bajka: 15 strogih pravila koja kraljevska djeca moraju slijediti

I dok je princeza Charlotte bila odjevena u sivo-crnu haljinu i odgovarajuće cipelice, njezina braća crvenim tepihom su koračali u hlačama dugih nogavica.

Bonton odijevanja nalaže da prinčevi i drugi muški pripadnici kraljevske obitelji u javnosti nose kratke hlače do osme godine života. Kratke hlače u kombinaciji s visokim čarapama, naime, dio su jasnog klasnog razdvajanja djece plemića od „običnog puka“ te se nose i tijekom zime.

Slika nije dostupna Princ George: Fotografija koja je razotkrila kraljevićeve (ne)prikladne hlače za "običan puk"

Zastarjela je to tradicija koju je Catherine Middleton voljela kršiti i ranije sa svojim sinovima, a pogotovo u hladnijem dijelu godine.

Princ Louis je tako nosio duge hlače s plavim kardiganom brenda Amaia Kids koji je naslijedio od svojeg starijeg brata, a George je ih je iskombinirao s odgovarajućom košuljom i prugastim puloverom Ralpha Laurena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju