Vojvoda i vojvotinja od Cambridgea od prvih dana svog sinčića Georga opisuju kao iznimno živo i zahtjevno dijete, a sada smo saznali i kako smiruju svog razigranog mališana

Princ William jednom prilikom novinarima je rekao da je njegov sin George 'pravi mali majmunčič' i tako javnosti dao do znanja koliko je vragolast preslatki dječačić.

Princ William otkrio je kako smiruje i uspavljuje svog sina Georgea.

Jako je glasno u našem domu, priznao je ovaj tjedan na jednom događanju. Kada su ga upitali kako smiruje svoje mališane, William je rekao da za uspavljivanje princa Georgea koristi – vodu.

Brižni tata primijetio je da mališana smiruje zvuk vode koja teče pa je to tehnika koju koristi za uspavljivanje. Za razliku od Georgea, princeza Charlotte od rođenja je mirna beba koja malo plače, puno papa i spava pa
Britanska kraljevska obitelj može si priuštiti visoke račune za vodu, a mi vam donosimo dva jeftinija trika za uspavljivanje djece.

Isprobajte 'bijeli šum', jedan od najpoznatijih zvukova za smirivanje djece, a provjerite i tehniku 'šaptačice bebama' koja u 60 sekundi uspavljuje bebu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju