Monegaška kneževska obitelj okupila se na krštenju princeze Gabrielle i princa Jacquesa. Ponosna mama Charlene blistala je od sreće tijekom ceremonije, a osim širokim osmijehom poglede prisutnih plijenila je elegantnom modnom kombinacijom

Na kneževskom krštenju u Monaku okupilo se više od 700 gostiju. Petomjesečna princeza Gabriella i njezin dvije minute mlađi brat princ Jacques mirno su promatrali uzvanike u sigurnim rukama svojih roditelja, a tijekom ceremonije ni jednom nisu zaplakali već su samo lagano zadrijemali.

Princ Albert za ovu prigodu odjenuo je elegantno crno odijelo, ali oči prisutnih gostiju i javnosti nisu bile uperene u njega nego u njegovu lijepu suprugu, princezu Charlene.

Ona je za ovu svečanu prigodu odabrala anđeoski bijelu haljinu modne kuće Dior koju je kombinirala s bijelim cipelama. Od modnih dodataka odlučila se samo za biserne naušnice, bijele pletene rukavice i šeširić.

Lijepa princeza izgledala je decentno u ovom modnom izdanju kako i priliči prigodi, a s lica nije skidala široki osmijeh.



 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju