U sklopu Tjedna mode u Monte-Carlu održava se velik broj raznih modnih događanja, od revija do prezentacija i panela, a vrhunac je dodjela nagrada MCFW Fashion Awards.

Galerija Princeza Charlene i princeza Gabriella na dodjeli modnih nagrada u Monte-Carlu Princeza Charlene i princeza Gabriella nosile su haljine Terrenca Brayja Princeza Charlene +0 Princeza Charlene

Upravo je ovu dodjelu svojim prisustvom uveličala monegaška princeza Charlene.

Princeza je i glavna pokroviteljica Tjedna mode, a na dodjelu koja se održavala u opernoj kući došla je u društvu svoje kćerkice Gabrielle.

Uživala sam u svakom trenutku pripremajući svoju princezu za njezino prvo službeno događanje. Veselimo se lijepoj večeri na dodjeli modnih nagrada, napisala je Charlene na Instagramu.

Za princezu Gabriellu ovo je bio velik trenutak. Naime, 7-godišnja djevojčica osobno je u pratnji svoje mame dodijelila Abdulu Al-Romaizanu dodijelila nagradu za najboljeg novog dizajnera.

Princeza Charlene i princeza Gabriella nosile su haljine Terrenca Brayja Princeza Charlene i princeza Gabriella nosile su haljine Terrenca Brayja (Foto: Profimedia)

Pritom su obje bile odjevene u kreacije južnoafričkog dizajnera Terrenca Brayja koje su napravljene posebno za njih.

Gabriella je u svakom pogledu izgledala kao princeza zahvaljujući čarobnoj haljinici od brokata u pastelnim nijansama plave i ružičaste boje.

Njezina mama odlučila se za nježnu i neutralnu haljinu od satena i šifona. Dugačak model minimalno se širi u donjem dijelu te na predjelu struka ima nabore. Dojam romantičnosti pojačavaju lepršavi rukavi s prorezom i ukrasnim volanima.

Princeza Charlene i princeza Gabriella na dodjeli modnih nagrada u Monte-Carlu Princeza Charlene i princeza Gabriella na dodjeli modnih nagrada u Monte-Carlu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju