Ragbijaši Južnoafričke Republike obranili su naslov svjetskih prvaka nakon što su u finalu ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva na Stade de Franceu pobijedili Novi Zeland.

Galerija Princeza Charlene od Monaka Princeza Charlene od Monaka Princeza Charlene od Monaka +2 Princeza Charlene od Monaka

Finale je iz publike, zajedno sa suprugom Albertom, pratila i princeza Charlene od Monaka.

Zaljubljenicima u modu nije promaknuo njezin modni odabir, posebno upečatljiva torbica.

Princeza je na tribine stigla u moćnom kaputu od kašmira modne kuće Max Mara. Smeđi kaput muškog kroja s dvostrukim kopčanjem ima istaknuta ramena, ovratnik s reverima i tri džepa na prednjem dijelu, kao i prorez na stražnjem.

Kaput modne kuće Max Mara Kaput modne kuće Max Mara (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Charlene od Monaka ispod kaputa je nosila crnu dolčevitu, a zahvaljujući jednostavnoj, elegantnoj kombinaciji, u centru pozornosti završila je efektna torbica modne kuće Létrange.

Torba modne kuće Létrange Torba modne kuće Létrange (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Radi se o kožnoj torbici koju posebnom čini zlatna ručka koja izgleda poput skulpture. Na stranici brenda navode da je ručka dizajnirana na način da osobi koja nosi torbicu pruži osjećaj kao da je oblikovana izravno na njenom dlanu.

Osim što je ručka efektna i elegantna, udobna je za nošenje. Brend ovu torbicu opisuje kao pravi dragulj kreativnost, a s njima se slažu i brojni korisnici Interneta koji su imali samo riječi hvale za ovaj modni dodatak.

Princeza izgleda glamurozno, a torba je umjetničko djelo, samo je jedan od oduševljenih komentara.

10 dizajnerskih torbi koje koštaju od 135 do 299 eura Furla je jedan od brendova koje smo izdvojili Polene Numero Un, 290 eura Longchamp Le Pliage Medium, 135,24 eura +7 Marc Jacobs The Small Tote Bag, 195 eura

Nije Gucci, nije Prada, ali ova kultna torba oduševila je i na zagrebačkim ulicama Dama iz Zagreba s kultnom torbom Torba Pierce u street style izdanjima s tjedana mode - 2 Torba Pierce u street style izdanjima s tjedana mode - 3 +8 Torba Pierce u street style izdanjima s tjedana mode - 4

Koje torbe stilist Marko Grubnić smatra vječnim klasicima pogledajte u epizodi videoserijala Dreskod u nastavku.

 


 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju