Monegaška princeza Charlene u društvu supruga pojavila se na obilježavanju Dana državnosti u Monte Carlu.

Galerija Princeza Charlene od Monaka - 1 Princeza Charlene od Monaka - 3 Princeza Charlene od Monaka - 2 +1 Princeza Charlene od Monaka - 4

S balkona palače ceremoniju su pratili i njihovi trogodišnji blizanci – krunski princ Jacques i krunska princeza Gabriella od Monaka.

Šik princeza južnoafričkih i zimbabveanskih korijena za ovu je prigodu odabrala jednostavno, ali elegantno izdanje sastavljeno od crne majice i crne suknje do pola koljena koje je sparila sa čizmama predimenzioniranih i visokih sara.

Crno izdanje razigrala je crno-smeđim kaputićem od tvida s decentim uzorkom, na kojem je nosila plavi broš različka – francuskog cvijeta sjećanja.

Izdanjem je pak dominirao damski šešir srednje širokog oboda i plitke “glave” koji podsjeća na modele kakvi su se nosili sredinom prošlog stoljeća. Upravo je šešir unio notu nekadašnjeg holivudskog glamura u naizgled svakodnevnu kombinaciju bivše olimpijske plivačice.

Audrey Hepburn i princeza Charlene I Audrey Hepburn je sredinom prošlog stoljeća voljela nositi šešire plitke "glave" Foto: Profimedia.hr / Getty Images

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju