Aktualni dvostruki svjetski prvak u formuli 1 i vodeći u ukupnom redoslijedu ove sezone Nizozemac Max Verstappen pobjednik je utrke za Veliku nagradu Monaka, koja se u nedjelju vozila ulicama Monte Carla.

Galerija Princeza Charlene Princeza Charlene u haljini modne kuće Valentino Princeza Charlene u haljini modne kuće Valentino +0 Princeza Charlene u haljini modne kuće Valentino

Povodom utrke održala se i gala večera na kojoj su bili i princ Albert i princeza Charlene, koja je za tu prigodu odjenula crno-bijelu haljinu modne kuće Valentino.

Duga haljina šireg kroja ima jedan lepršavi dugi rukav, a napravljena je od kombinacije crne i bijele svile. Lepršava haljina svidjela se ljubiteljicama jednostavnih krojeva, boja i uzoraka, međutim, mnogi korisnici društvenih mreža nisu oduševljeni tim odabirom. Smatraju da  se to izdanje može svrstati u kategoriju modnih promašaja jer haljina po njima nikako nije dobar odabir za princezu. Što vi kažete?

Meni je ova haljina...

glasova:

Što se tiče ostatka kombinacije, ispod princezine haljine nazirala su se sandale od brušene kože s tankim remenčićem oko gležnja. Sandale napravljene od kože u crnoj i bež boji rad su modne kuće Hermes.

Modna inspiracija: Izdanje princeze Charlene idealno za krizme, pričesti i krštenja Princeza Charlene u odijelu brenda Akris Princeza Charlene i princ Albert Princeza Charlene i princ Alber pratili su finale teniskog turnira +2 Princeza Charlene i princ Alber pratili su finale teniskog turnira u Monte-Carlu

Princeza je izdanje upotpunila raskošnim visećim naušnicama i narukvicom.

Princeza Charlene u haljini modne kuće Valentino Princeza Charlene u haljini modne kuće Valentino (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju