Princ Albert II. i princeza Charlene od Monaka za vikend sa svojom su djecom prisustvovali događanju održanom u prinčevoj palači u Monaku.

Galerija Princeza Charlene Princeza Charlene u ležernoj kombinaciji za svaki dan Princeza je nosila košulju na okomite pruge +4 Princeza je samo jedna od obrojnih obožavateljica lanenih hlača

Princeza Charlene uživala je u druženju s djecom odjevena u jednostavnu i ležernu, a tako dobro kombinaciju, stvorenu za svaki dan.

Nosila je svilenu košulju brenda Polo Ralph Lauren s prugastim uzorkom. Košulju krase okomite krem i zelene pruge, ima duge rukave i opuštenog je kroja.

Princeza je nosila košulju na okomite pruge Princeza je nosila košulju na okomite pruge (Foto: Profimedia)

Donji dio kombinacije činile su lanene hlače istog brenda u maslinastozelenoj boji. Hlače imaju ultraširoke nogavice što ih čini savršenim odabirom čak i u najtoplijem dijelu godine. Kako se navodi na stranici brenda, hlače čistih linija napravljene su od laganog lana, a široke nogavice su tu da osiguraju lakoću kretanja.

Maslinasto zelene hlače brenda Polo Ralph Lauren Maslinasto zelene hlače brenda Polo Ralph Lauren (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Princeza Charlene samo je jedna pripadnica vojske obožavateljica lanenih hlača koje u toplijem dijelu godine nemaju konkurenciju. Uostalom, i modni znalci svako se ljeto vraćaju lanenin hlačama jer su istovremeno šik, elegante, udobne, ležerne, a po potrebi i svečane.

Kad su tako dobre: Model hlača kojem se modni znalci vraćaju svako proljeće i ljeto Lanene hlače su stvorene za topliji dio godine Zara, 27,95 eura Mango, 49,99 eura +7 Massimo Dutti, 125 eura

Princeza Charlene ovaj put ih je učinila dijelom ležerne kombinacije pa je uz njih nosila sandale s ravnim potplatima, a izdanje je upotpunila širokim smeđim remenom s aligator uzorkom koji je također dio kolekcije brenda Polo Ralph Lauren.

Princeza Charlene u ležernoj kombinaciji za svaki dan Princeza Charlene u ležernoj kombinaciji za svaki dan (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju